Κόπηκε στα δύο η μοτοσικλέτα του άτυχου Άγγελου-Συγκλονισμός για τους τέσσερις νεκρούς από θανατηφόρα

Σοκαρισμένη παραμένει η κυπριακή κοινωνία, για τις τέσσερις τραγωδίες που σημειώθηκαν σε διάστημα 24 ωρών σε όλη την Κύπρο, με θύματα τέσσερα πρόσωπα. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τις τραγωδίες.

Οι μαρτυρίες που υπάρχουν ενώπιον των Αρχών, αναφορικά με το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης στη Λάρνακα, με θύμα τον 23χρονο Άγγελο Αδάμου, συγκλονίζουν καθώς η μοιραία μοτοσικλέτα του νεαρού, μετά την πρόσκρουση, μοιράστηκε στα δύο. Αυτό δείχνει και τη βιαιότητα της πρόσκρουσης, με τις Αρχές να επικεντρώνονται στο κατά πόσο ο νεαρός οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα. Σημειώνεται πως ο νεαρός έφερε προστατευτικό κράνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ακόμη μία τραγωδία στην άσφαλτο... Νεκρός ο 23χρονος Άγγελος, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του

490999829_1372475683894031_6977607276382862304_n

Υπενθυμίζεται πως η τραγωδία σημειώθηκε γύρω στη 1:15 τα ξημερώματα όταν ενώ ο 23χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε στάση λεωφορείων, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος έφερε κράνος ασφαλείας.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

490986548_1064971925648892_8822914604813936896_n

490987948_3057759091056982_670873379383767488_n

490999829_1372475683894031_6977607276382862304_n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ασταμάτητο το αίμα στην άσφαλτο... Τέταρτος νεκρός σε λίγες ώρες, 34χρονος ποδηλάτης το νέο θύμα (pics)

Συνεχίζονται οι έρευνες για να διακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας στη Λεμεσό

Στο μεταξύ, τρεις ώρες πριν την τραγωδία στη Λάρνακα, στη Λεμεσό σημειώθηκε άλλο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύμα 34χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος ήταν διανομέας φαγητού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.30μ.μ. στην οδό Πάφου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε 34χρονος. Ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

DOC.20250417.8316851.limassol-(2)

Ο 38χρονος οδηγός του οχήματος, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, καθώς εντοπίστηκε θετικός στο νάρκοτεστ.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για να διακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας, ενώ αναζητεί και μαρτυρίες, που θα βοηθήσουν στις έρευνες. Προς αυτό το σκοπό, ψάχνει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία ενδεχομένως να κατέγραψαν τη στιγμή της σύγκρουσης και οι εικόνες ενδεχομένως να δώσουν κατεύθυνση στις Αρχές.

DOC.20250417.8316853.limassol

DOC.20250417.8316853.limassol

Συγκλονισμός για τα άλλα δύο θανατηφόρα

Μέσα σε λίγες ώρες, η Κύπρος θρηνεί τέσσερα θύματα από θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης ο 57χρονος, Πέτρος Χριστοδούλου, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 46 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες... Νεκρός 69χρονος που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 57χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου γύρω στις 11.15 το βράδυ, αυτός υπέκυψε στα τραύματα του.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα γύρω στις 8:30 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ 37χρονος, οδηγούσε μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Λεμεσού στο Στρόβολο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 69χρονο, ο οποίος κατά το δεδομένο χρόνο επιχειρούσε να διασταυρώσει πεζός τον δρόμο από διάβαση πεζών.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Όσον αφορά στον 37χρονο, τραυματίστηκε επίσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο.

Ο 37χρονος μοτοσικλετιστής, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ο 37χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εντοπίστηκε κράνος στο σημείο του θανατηφόρου στην Ορόκλινη-Διερευνάται κατά πόσο το έφερε το θύμα

Δειτε Επισης

Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Κρίσιμο δίμηνο για το Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Από νομοτεχνικό έλεγχο το δεύτερο Νομοσχέδιο για ΣΥΦΙ
Αυξάνονται οι εργαζόμενοι στην Κυβέρνηση, οι λιγότεροι στις Δυνάμεις Ασφαλείας-Παραμένουν οι πιέσεις για νοικοκυριά
Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα-Πολίτες εγκλωβίζονται στις δαιδαλώδεις διαδικασίες και τα λάθη του συστήματος
Δικαιούχοι χάνουν επιδόματα λόγω έλλειψης πιστώσεων-Προωθούνται αλλαγές στη Βουλή
Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Και ο Τραμπ απειλεί Ουκρανία και Ρωσία ότι θα αποχωρήσει από τις συνομιλίες αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»
Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Αντίποινα από τους Χούθι-Εκτόξευσαν πυραύλους προς το Ισραήλ και δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα