Στο κελί για δώδεκα μέρες ο 40χρονος που μπούκαρε σε εκκλησία και προκάλεσε αναστάτωση

Υπό κράτηση μέχρι τις τις 28 Απριλίου ,ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του θα παραμείνει  ο 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας και διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης εντός της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, στη Γεροσκήπου.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος παρουσιάστηκε σήμερα εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο αποφάσισε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 28 Απριλίου ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την Μ. Τετάρτη θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνει υπό κράτηση ο 40χρονος που μπούκαρε σε εκκλησία στη Γεροσκήπου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8 το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας και ενώ τελείτο Λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου εισήλθε σε αυτήν άντρας, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να είναι επιθετικός.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον άντρα εκτός της εκκλησίας.

Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία του, αυτός τους επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια πρόκειται για 40χρονο κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία κροτίδα και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες σε κατάστημα στη Λευκωσία και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους
Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Βασίλη από τη Λευκωσία (pic)
Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους
Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος
Οδηγός και ένα παιδί εγκλωβίστηκαν σε όχημα μετά από τροχαίο-Επενέβη η Πυροσβεστική