Ενεπλάκη σε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή-Τον ψάχνει η Αστυνομία (pic)

Φωτογραφία προσώπου, που αναζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αμελούς οδήγησης, εγκατάλειψης σκηνής οδικής σύγκρουσης χωρίς παροχή βοήθειας σε άλλα πρόσωπα, οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς άδεια κυκλοφορίας και πιστοποιητικού καταλληλότητας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 27/12/2024 στο Τραχώνι, καθώς επίσης και για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 12/11/2024 στη Λεμεσό. Από το τροχαίο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή τον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805690 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

αναζητούμενο-επισκοπή

Δειτε Επισης

Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»