Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της 33χρονης που μαχαιρώθηκε στο φαρμακείο

Υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε σήμερα στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 35 ετών. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας, ενώ δύο γυναίκες, ηλικίας 33 και 24 ετών, εργάζονταν σε φαρμακείο, στην επαρχία Πάφου, δέχθηκαν επίθεση από τον 35χρονο ύποπτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Αυτές μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 24χρονη έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο. Η 33χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να είναι σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, σοβαρή αλλά σταθερή.

Ο 35χρονος ύποπτος παρουσιάστηκε οικειοθελώς στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου λίγο μετά τις 10.00 το πρωί. Μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν σε έρευνα και αφού εντόπισαν ένα μαχαίρι στην κατοχή του 35χρονου, προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, ο 35χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σχετικά με τα υπό διερεύνηση αδικήματα της απόπειρας φόνου, του τραυματισμού, και της μαχαιροφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αερόστατο στη Βραζιλία-Τουλάχιστον οκτώ νεκροί
Άνδρας επιτέθηκε και κτύπησε υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου γιατί του μετακίνησε τις πετσέτες από ξαπλώστρα
Νέες απειλές Γιλμάζ για διώξεις σφετεριστών-«Θα δουν τις συνέπειες αυτού στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου»