Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της 33χρονης που μαχαιρώθηκε στο φαρμακείο

Υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε σήμερα στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 35 ετών. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας, ενώ δύο γυναίκες, ηλικίας 33 και 24 ετών, εργάζονταν σε φαρμακείο, στην επαρχία Πάφου, δέχθηκαν επίθεση από τον 35χρονο ύποπτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Αυτές μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 24χρονη έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο. Η 33χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να είναι σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, σοβαρή αλλά σταθερή.

Ο 35χρονος ύποπτος παρουσιάστηκε οικειοθελώς στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου λίγο μετά τις 10.00 το πρωί. Μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν σε έρευνα και αφού εντόπισαν ένα μαχαίρι στην κατοχή του 35χρονου, προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, ο 35χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σχετικά με τα υπό διερεύνηση αδικήματα της απόπειρας φόνου, του τραυματισμού, και της μαχαιροφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Τραγικό θάνατο σε φρεάτιο ανελκυστήρα βρήκε 43χρονος υδραυλικός στη Λεμεσό
Ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή ζητά ο υπόδικος που μαχαιρώθηκε στις Φυλακές-Επιστολή σε Εισαγγελέα
Η νεκροτομή θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του άντρα που βρέθηκε σε ταράτσα
Προσοχή σε απατηλά επενδυτικά προγράμματα συνιστά ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών
Ολοκληρώθηκε η εξέταση μάρτυρα για ηλεκτρονική αλληλογραφία στην υπόθεση πολιτογραφήσεων
Σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου Λάρνακας πέντε νεαροί που άρπαζαν τσάντες και κινητά από περαστικούς
Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων πρωθεί δράσεις μείωσης βλάβης σε σχέση με χρήση ουσιών
Τρεις οι επιθέσεις κατά ντελιβεράδων το βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό
Παραπέμπεται εκ νέου στο Δικαστήριο της ΕΕ για τη διαχείριση αποβλήτων σε Βατί και Κοτσιάτη η Κύπρος
«Δεν σημειώθηκε κάτι που να εκφεύγει για να παρέμβουμε» απαντά ο Αρχηγός-Επαναφέρει το νομοσχέδιο για διαμαρτυρίες ο Χαρτσιώτης