Βουτιά στα 12 μέτρα έκανε το αυτοκίνητο στα Καμινάρια-Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 65χρονη

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε η 65χρονη, η οποία απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το απόγευμα στην κοινότητα Καμινάρια της επαρχίας Λεμεσού, μετά από πτώση του αυτοκινήτου της στον γκρεμό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, η 65χρονη ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου, του οποίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και κατέπεσε σε χαράδρα βάθους περίπου 12 μέτρων.

Ως αποτέλεσμα της πτώσης, η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Πεδουλά και Κάμπου, καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πλήρωμα ασθενοφόρου. Αφού οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν την 65χρονη, το πλήρωμα ασθενοφόρου την παρέλαβε για μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η γυναίκα ανέφερε ότι πονούσε στα πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιχείρηση απεγκλωβισμού στα Καμινάρια-Προσέκρουσαν σε δέντρο και έπεσαν στον γκρεμό

Δειτε Επισης

Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία