Απόπειρα φόνου σε φαρμακείο στη Πάφο-Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο γυναίκες

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το πρωί εναντίον δύο γυναικών, σε φαρμακείο στην περιοχή της Χλώρακας, στην Πάφο, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ οι δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 24 ετών βρίσκονταν σε φαρμακείο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από άνδρα 35 ετών που εισήλθε εντός του φαρμακείου.

Μετά την επίθεση, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μία γυναίκα φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ η δεύτερη ελαφρά.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες. Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος παραδόθηκε ο ίδιος στις Αστυνομικές Αρχές, ενώ αναμένεται να εκδοθεί και δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πίσω από την επίθεση φαίνεται να κρύβονται προσωπικές διαφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
Προσεχώς νέα σχέδια επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων-Προσπάθεια να επωφεληθούν ευάλωτοι και μεσαία τάξη
Το σκεπτικό του δήμου Λευκωσίας για το άνοιγμα της Μακαρίου-Διασκέδασε ανησυχίες ο Προύντζος
Νέα ένταση στη Επ. Ελέγχου για Αμπράμοβιτς-Καταγγέλλει παρέμβαση Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης, διαψεύδει ο Χάρης
Δεν παρουσιάστηκε μάρτυρας στην δίκη Al Jazeera-Αναβολή μέχρι τις 4 Ιουνίου
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχή στη Λάρνακα-Χαλάζι και έντονες βροχές στη Λευκωσία
Ούτε καν φωτογραφία με τον Πρόεδρο δεν θέλει ο Τατάρ-Λέει «όχι» σε κάθε συζήτηση και τον χαρακτηρίζει «αναξιόπιστο»