Χειροπέδες και 31χρονο για τα επεισόδια στην Ορόκλινη-Έφτασαν τις έντεκα οι συλλήψεις

Σε άλλη μια σύλληψη σε σχέση με το επεισόδιο της 5ης Απριλίου, στην Ορόκλινη, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία. Πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Αύριο, τόσο ο 31χρονος, όσο και ο 35χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση, αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους.

Με τη σύλληψη του 31χρονου, ο συνολικός αριθμός των προσώπων, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της διερεύνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης ανέρχεται στους έντεκα. Εννέα από αυτούς συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στην Κύπρο, κατά τις έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

Τρεις από τους συλληφθέντες έχουν ήδη απελαθεί, ενώ για άλλους δύο βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες απέλασής τους.

Οι υπόλοιποι τέσσερις, αφού ανακρίθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εξετάσεων.

Στις 10 Απριλίου 2025, η Αστυνομία προχώρησε δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων του 31χρονου, με σκοπό τον εντοπισμό του. Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης τους είναι αχρείαστη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Eτοιμότητα της Λευκωσίας να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στη Χίο
Χάθηκαν τα ίχνη της 27χρονης Κατερίνας Χρυσοστόμου
Χείμαρρος και αποκαλύψεις από Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Ποιους έδειξε για ποινικές διώξεις
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε
Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια πίσω από τη φωτιά στο σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας
Κοινοί παρονομαστές στο modus operandi των συλληφθέντων για τρομοκρατία σε Κύπρο και Ελλάδα-Αυξημένα μέτρα
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ