Οι καταγγελίες κατά του δράστη για ενδοοικογενειακή βία-Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Αιγίου μετά τη διπλή δολοφονία με θύματα δύο άνδρες, 64 και 44 ετών, και δράστη τον 23χρονο ανιψιό του πρώτου.

Το άγριο φονικό συνέβη μέσα στο σπίτι του μεγαλύτερου εκ των θυμάτων στις εργατικές κατοικίες στον Άγιο Αθανάσιο Αιγίου, γύρω στις 11:00. Ο τρόπος δολοφονίας των δύο ανδρών είναι άγνωστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκ με την άγρια διπλή δολοφονία στο Αίγιο-Με λοστό χτύπησε το θείο και το φίλο του ο 23χρονος (pics)

Εικάζεται ότι ο δράστης χτύπησε τους δύο άνδρες με κάποιον λοστό, επιφέροντας τον θάνατό τους, καθώς στον χώρο έχει βρεθεί ένα μεγάλο ματωμένο ξύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς που τον είδαν να τρέχει, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Βέβαια, πλέον δεν απαντάει στις ερωτήσεις των αστυνομικών που προσπαθούν να του πάρουν κατάθεση για να καταλήξουν στους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Ο 23χρονος στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ ζούσε με τους παππούδες του, καθώς ο πατέρας του είχε αυτοκτονήσει όταν ήταν μικρός.

dolofoia-sto-aigio-1.jpg

Αίγιο: Καταγγελίες σε βάρος του δράστη της διπλής δολοφονίας για ενδοοικογενειακή βία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Μαΐου 2022 έγινε η πρώτη καταγγελία από την αδελφή του 23χρονου και από τη γιαγιά του για ενδοοικογενειακή βία. Έτσι, με εισαγγελική παραγγελία οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Ρίου για επανεξέταση και εισαγωγή.

Λίγες ημέρες αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου, έγινε νέα καταγγελία σε βάρος του 23χρονου για ενδοοικογενειακή βία, αυτή τη φορά από την τότε σύντροφό του.

Εκείνη δεν επιθυμούσε να του ασκηθεί ποινική δίωξη, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή της εισαγγελέως, έχοντας σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του.

dolofoia-sto-aigio-3.jpg

Η απόπειρα αυτοκτονίας και οι προσαγωγές

Έναν μήνα μετά τη δεύτερη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, ο 23χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική για περίπου δύο ημέρες.

Γενικότερα, είναι γνώριμος στις Αρχές, καθώς κατά καιρούς έχει προσαχθεί για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, αλλά και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

«Έκανε χρήση ουσιών, ο παππούς και η γιαγιά έχουν φάει πολύ ξύλο», ανέφερε συγγενής του δράστη

Στην ίδια εκπομπή μίλησε συγγενής του 23χρονου, αναφέροντας ότι «ήταν αναμενόμενο» να συμβεί κάποια τραγωδία.

«Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό το πράγμα, γιατί το παιδί έχει από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Είχε μπλέξει και με παρέες εδώ στο Αίγιο και έκανε χρήση ουσιών. Είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο Ρίο. Και ο παππούς και η γιαγιά του έχουν ''φάει'' πολύ ξύλο. Ο συγχωρεμένος είχε παιδιά και έκανε παρέα, που και που, με τον 23χρονο», είπε χαρακτηριστικά.

dolofoia-sto-aigio-2.jpg

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Ανήλικοι στην Αθήνα πουλούσαν κροτίδες μέσω social media-Συνελήφθησαν και ενήλικες για παραμέληση εποπτείας
«Πράξη πολέμου» θεωρεί τον Χάρτη της Ελλάδας η τουρκική αντιπολίτευση-Επικρίνουν τον Ερντογάν
ΒΙΝΤΕΟ: Διαρρήκτης στην Κρήτη μπήκε ημίγυμνος σε εκκλησία και έκλεψε τα τάματα
Η Ελλάδα ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο
Κόλαφος η Εισαγγελική πρόταση για τους πολεοδόμους της Ρόδου-Οι παραπλανητικές κινήσεις και οι περιουσίες
Η 25χρονη στη Μαγνησία «εκτοξεύτηκε» από το αυτοκίνητο-Διερχόμενο ασθενοφόρο έσωσε τους γονείς της
Επτά δικογραφίες στην Ελλάδα για τον ρόλο ΜΚΟ σε κυκλώματα δουλεμπόρων
Τραγωδία στη Μαγνησία-Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο, στη ΜΕΘ οι γονείς της
Το φορτηγό με τον Ουκρανό ήρθε με ταχύτητα και παρέσυρε τα δύο ΙΧ στα διόδια στην Εγνατία
Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον οδηγό του φορτηγού και η δική του εκδοχή για την τραγωδία στην Εγνατία