Το Εφετείο αύξησε ποινή από τρεις μήνες σε τρία χρόνια σε υπόθεση πλαστογραφίας

Οι τρεις μήνες ποινής φυλάκισης που επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο σε κατηγορούμενο για υποθέσεις πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου έγιναν τρία χρόνια από το Εφετείο, που συμφώνησε με τα σημεία που ήγειρε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας στην έφεση που καταχώρισε για την έκδηλα ανεπαρκή ποινή του πρωτόδικου Δικαστηρίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας.

Η απόφαση του Εφετείου εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη.

Όπως αναφέρεται, ο κατηγορούμενος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο παροχής υπηρεσιών, είχε παραδεχθεί 249 κατηγορίες, με σοβαρότερα αδικήματα, μεταξύ άλλων, εκείνα της πλαστογραφίας εγγράφου και της πλαστογραφίας επίσημου εγγράφου, της κυκλοφορίας πλαστογραφημένου επίσημου εγγράφου, την πρόκληση εκτέλεσης διά ψευδών παραστάσεων πιστοποίησης πλαστογραφημένου επίσημου εγγράφου και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σκοπός του κατηγορούμενου ήταν η εξασφάλιση εγγραφής Ελλήνων υπηκόων ως φορολογικών κατοίκων στην Κύπρο και η αποφυγή φορολογίας των αποδοχών τους στην Ελλάδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ενεπλάκη σε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή-Τον ψάχνει η Αστυνομία (pic)
Στις 5 Μαΐου η επόμενη συνάντηση ΠτΔ και Τατάρ-Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για ειδική απεσταλμένη
Στο Δικαστήριο ο 35χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο πρόσωπα εντός φαρμακείου
Κρατούσε κροτίδα και ναρκωτικά ο 40χρονος που μπούκαρε σε εκκλησία και προκάλεσε ανησυχία
Η έξαρση της νεανικής παραβατικότητας, οι επί τροχάδιν έλεγχοι για λαμπρατζιές και η είσοδος κροτίδων μέσω κατεχομένων
Η έκπληξη με υποψηφιότητα Χαμπουλά στη Λεμεσό και οι τέσσερις σίγουροι του ΕΛΑΜ-Παίρνει σειρά ο Παπαχαραλάμπους
Θωράκισαν τα σχολεία ενόψει Πάσχα-Κάμερες, φρουροί και περιπολίες για αποφυγή βανδαλισμών
Ξεκολλά η θανατική ανάκριση για τον Αλέξανδρο-Μετά το αλαλούμ τελικά στάλθηκαν τα δείγματα DNA στην Αγγλία
Πολίτης προχώρησε σε 31 καταγγελίες για παρανομίες σε υποστατικό του και ερευνήθηκε μόλις μια φορά
Μπούκαρε σε εκκλησία την ώρα της λειτουργίας και προκάλεσε ανησυχία