Στην αντεπίθεση η ΟΕΛΜΕΚ για το ναζιστικό χαιρετισμό σε σχολείο-Kάνει λόγο για διαστρέβλωση

Για γεγονότα που διαστρεβλώθηκαν ή παραποιήθηκαν, αναφορικά με τις καταγγελίες για ναζιστικό χαιρετισμό από μαθητές σε σχολείο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, κάνει λόγο η ΟΕΛΜΕΚ, η οποία εξέφρασε στήριξη προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, για τον τρόπο διαχείρισης του περιστατικού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε σχέση με το γνωστό επεισόδιο στο Γυμνάσιο - Λύκειο «Ειρήνης και Ελευθερίας» Δερύνειας - Σωτήρας, η θέση της ΟΕΛΜΕΚ είναι ότι η Διεύθυνση και ο Καθηγητικός Σύλλογος του εν λόγω Σχολείου χειρίστηκε το όλο επεισόδιο με τον ενδεδειγμένο τρόπο».

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως «η Οργάνωσή μας εκφράζει τη στήριξή της προς τη Διεύθυνση και όλους τους συναδέλφους του Γυμνασίου Λυκείου «Ειρήνης και Ελευθερίας» Δερύνειας-Σωτήρας. Η Οργάνωσή μας τονίζει ότι καμία παρότρυνση προς τους μαθητές δεν υπήρξε από κανένα συνάδελφό μας».

Καταλήγοντας, η οργάνωση των καθηγητών επεσήμανε πως «δυστυχώς, συγκεκριμένα γεγονότα διαστρεβλώθηκαν ή παραποιήθηκαν ως προς την αντιμετώπιση του επεισοδίου από τη Διεύθυνση και τους συναδέλφους. Τέλος, η Οργάνωσή μας θεωρεί απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες που προωθούν ναζιστικές αντιλήψεις και συμπεριφορές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος ξεφεύγει από τους απαγωγείς-Γεμάτος αυτοκίνητα ο δρόμος
Διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για τη Γάζα και τη στάση της Κυβέρνησης
Συνελήφθη Συμβασιούχος Αστυνομικός για τα επεισόδια στη Λακατάμια-Άλλες τρεις συλλήψεις
«Καταγγέλλει» τον Πρόεδρο στην Ολγκίν ο Τατάρ για... καταπιεστική πολιτική-Θέτει το θέμα με συλλήψεις για σφετερισμό
Διαδρομή με κλασσικά αυτοκίνητα αφιερωμένη στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό
Καταζητείται 30χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα (pics)
Πώς να μειώσουμε τις πιθανότητες εμφάνισης φιδιών στον χώρο μας-Τρόποι αντίδρασης σε περίπτωση εντοπισμού
Εικόνες από τη στιγμή της απαγωγής του 24χρονου γιου επιχειρηματία-Ακολουθεί ο Ivan Greko με μοτοσικλέτα
Πρόεδρος για SAFE-«Ακούω πολλά, πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν»
Ευελπιστεί για θετική ανταπόκριση από Τατάρ για κοινή συνάντηση ο ΠτΔ-«Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε»