Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης σε αγωγούς σε Άγιο Συλά και Αγία Φύλα

Βλάβες σε αγωγούς επηρεάζουν την υδροδότηση στην περιοχή Αγίου Συλά, στον Δήμο Κουρίου καθώς και στην περιοχή Αγίας Φύλας, στο Δήμο Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΕΟΑ Λεμεσού, η βλάβη στην περιοχή Αγίου Συλά εντοπίζεται σε αγωγό ύδρευσης στην οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη και επηρεάζει μέρος της οδού Πατριάρχη Ιεροσολύμων, τις οδούς Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Ριζοκαρπάσου, Πρίαμου, Μυκηνών, Μαραθώνος, Κωστή Παλαμά, Ιθάκης και Καντάρας.

Η βλάβη στην περιοχή Αγίας Φύλας εντοπίζεται σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην οδό Κρόνου και επηρεάζει μεγάλη περιοχή του κέντρου της Αγίας Φύλας.

Και στις δυο περιπτώσεις, συνεργεία του ΕΟΑ Λεμεσού εργάζονται εντατικά για επιδιόρθωση των βλαβών, προστίθεται.

Αναμένεται ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης στην περιοχή Αγίου Συλά θα γίνει περί η ώρα 15:00, ενώ στην περιοχή Αγίας Φύλας γύρω στις 16:00.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δολοφονία ηλικιωμένου στην Πάφο, βρέθηκε μέσα σε χαντάκι-Συνελήφθη 80χρονος
Συγκλονίζει γυναίκα που τραυματίστηκε στο Κολωνάκι-«Ήρθε πάνω μας ένα τσουνάμι από μέταλλα και γυαλιά» -
Θεία Λειτουργία στις 16 και 17 Ιουλίου στην Αγία Μαρίνα στη νεκρή ζώνη
Στη δημιουργία Κεντρικής Πλατείας και ανάπλαση του πυρήνα προχωρεί ο Δήμος Παραλιμνίου-Δερύνειας
Σειρά αποφάσεων για ενίσχυση υπηρεσιών ημερήσιας και 24ωρης φροντίδας δρομολόγησε η Κυβέρνηση
Πολλαπλές μαχαιριές δέχθηκε το θύμα της απόπειρας φόνου, υπέστη σοβαρή αιμορραγία-Υπό κράτηση ο 53χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό τραγούδι για την Αντριάνα Νικολάου-«Ο γιος σου έγινα κι εγώ κι όλοι εμείς, δικαιοσύνη θα ζητάμε με μανία»
Άρχισε η απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου στον ανακριτή Αχαΐας
Μεταφέρεται στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα