powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Συνελήφθη δεσμοφύλακας, κατάδικος και ακόμα ένα πρόσωπα-Διερευνά διαφθορά η Αστυνομία

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα πέρασε το πρωί η Αστυνομία, για υπόθεση διαφθοράς στις Κεντρικές Φυλακές, μεταξύ των οποίων δεσμοφύλακας και κατάδικος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου διενήργησαν το πρωί έρευνες στις Κεντρικές Φυλακές, μετά από πληροφορία που δόθηκε στις Αρχές για αδικήματα διαφθοράς από τον δεσμοφύλακα.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε η σύλληψη του δεσμοφύλακα, ενός κατάδικου και ενός πολίτη, οποίοι οδηγούνται ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους.

Εναντίον του δεσμοφύλακα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, διερευνώνται αδικήματα που αφορούν διαφθορά, δεκασμό δημόσιου λειτουργού και κατάχρηση εξουσίας, ως επίσης και αδικήματα συνωμοσίας, που αφορούν επίσης και τους άλλους δύο υπόπτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;