Συνομιλία Χριστοδουλίδη-Νετανιάχου για περιφερειακές εξελίξεις, διμερή συνεργασία

Τη δέσμευσή τους για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Σε ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, την Τρίτη στο Χ, αναφέρεται ότι μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ανατολικής Μεσογείου στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα και υπό το φως των εξελίξεων στην περιοχή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, κατά την οποία συζήτησαν τις πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις και θέματα διμερούς συνεργασίας.

Οι δύο ηγέτες "υπογράμμισαν τη σημασία του στενού συντονισμού μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ και επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων", αναφέρει ο κ. Λετυμπιώτης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω
Στην κόλαση της Προύσας... Πάνω από 1.700 εκκενώσεις, νεκρός πυροσβέστης από ανακοπή και 76 ενεργά μέτωπα
Έτοιμο να συμβάλει στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού το ΑΚΕΛ-«Ν’ αφήσουμε πίσω μας αυταπάτες»