ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Ναγκόγια, επτά οι τραυματίες

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης Ναγκόγια στην κεντρική Ιαπωνία, όταν ένα αυτοκίνητο «καβάλησε» το πεζοδρόμιο και ξήλωσε κολωνάκια. Οι δύο άντρες, οι τέσσερις γυναίκες και ένα βρέφος που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 74χρονο οδηγό του οχήματος και ερευνά τα αίτια του συμβάντος.

Ένας περαστικός κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης γύρω στη 1 το μεσημέρι (τοπική ώρα), λέγοντας ότι υπήρχε ένα «αυτοκίνητο που έκανε τρελή πορεία» σε συνοικία της πόλης και ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με μάρτυρα που περίμενε σε ένα φανάρι κοντά στο σημείο, το αυτοκίνητο βγήκε από έναν υπόγειο χώρο στάθμευσης και σταμάτησε πριν επιταχύνει απότομα, συνεχίζοντας σε ένα πεζοδρόμιο στην απέναντι πλευρά, πριν αναγκαστεί να σταματήσει αφού έπεσε πάνω σε ένα κολωνάκι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Κι όμως, υπάρχει μια βιομηχανία που βλέπει θετικά τους δασμούς Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τα περί αποχώρησης Μασκ από την κυβέρνηση Τραμπ-«Σκουπίδι το δημοσίευμα του Politico»
Συνταξιούχος χάρισε σπίτι αξίας 776.000 ευρώ σε μια σερβιτόρα-Τώρα η οικογένειά του αντιστέκεται
Αντιστροφή μέτρηση για τους δασμούς του Τραμπ-Στο στόχαστρο η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και η φαρμακοβιομηχανία
Προσωρινή κατάπαυση του πυρός στον απόηχο του φονικού σεισμού της Μιανμάρ
Η ρώσικη ρουλέτα Πούτιν-Ζελένσκι με Τραμπ και η παρόμοια τακτική που υιοθετούν
Ο Τραμπ ενημέρωσε τον στενό του κύκλο και το υπουργικό ότι ο Μασκ αποχωρεί από την κυβέρνηση
Στο Παρίσι ο Φιντάν-Συζητά ευρωτουρκικά και θέματα ασφάλειας της Ευρώπης
Σάλος στην Τουρκία μετά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ ελέω... Ιμάμογλου-Αρχίζει αυτεπάγγελτη έρευνα η Εισαγγελία
Βρέθηκε ζωή στα ερείπια της Μιανμάαρ-Νεαρός ανασύρθηκε ζωντανός πέντε μέρες μετά τον φονικό σεισμό