Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου έξω από εκκλησία-Ο ένας ανήλικος
14:48 - 01 Απριλίου 2025

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού 16χρονου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Πρόκειται για δύο 19χρονους και ένα 17χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 12.15π.μ. σήμερα, ενώ 16χρονος βρισκόταν στον περίβολο της εκκλησίας του χωριού του, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα περίπου 15 προσώπων, οι οποίοι τον χτύπησαν, με ρόπαλα και γροθιές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ομάδα δεκαπέντε ατόμων επιτέθηκε σε 16χρονο με ρόπαλα και τον ξυλοφόρτωσε
Ο 16χρονος επισκέφθηκε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και διάσειση. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.
Εναντίον των τριών συλληφθέντων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της επίθεσης με πρόσκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, της παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων και της πρόκλησης ανησυχίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Ξεγυμνώθηκε ξανά το κράτος πρόνοιας-Το Εφετείο στην υπόθεση Φραντζή έδειξε τον δρόμο των διώξεων για παραλήψεις
- Την έλεγαν Έλενα, τον έλεγαν Στυλιανό, τον λένε Τζακ... Τα θύματα της κρατικής αδιαφορίας έχουν όνομα!
- «Επιδρομή» σε οικία 51χρονου, τον ξυλοφόρτωσαν και άρπαξαν 23χρονη και το βρέφος της-Στο κάδρο 15 πρόσωπα
- Παρανάλωμα του πυρός όχημα 28χρονου, καταστράφηκε ολοσχερώς-Ζημιές σε άλλα δύο αυτοκίνητα
- Διέρρηξε επτά καταστήματα και έκλεψε τσιγάρα, ποτά και χρήματα σε ένα μήνα-Χειροπέδες σε 17χρονο
- Χειροπέδες σε άλλους έξι για την άγρια συμπλοκή 200 ατόμων έξω από αρτοποιείο-Οι πέντε ανήλικοι
