ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ ληστεία σε περίπτερο στη Ρόδο και άγριος ξυλοδαρμός του υπαλλήλου

Τον απόλυτο τρόμο έζησε υπάλληλος σε περίπτερο στη Ρόδο, όταν δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν με σκοπό τη ληστεία. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και χτυπώντας με μανία τον 51χρονο υπάλληλο, κατάφεραν να αφαιρέσουν μέρος των εισπράξεων του περιπτέρου.

Η ληστεία συνέβη στην πόλη της Ρόδου, λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας και, όπως φαίνεται στα πλάνα του κλειστού κυκλώματος που υπήρχε στο περίπτερο, οι ληστές ήταν αποφασισμένοι.

Στο βίντεο διακρίνονται οι δύο άγνωστοι που φορούν μαύρα ρούχα, γάντια και full face κουκούλες ώστε να έχουν πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους να προσγγίζουν το περίπτερο και να προσπαθούν αρχικώς να φτάσουν το ταμείο από την εξωτερική πλευρά.

Οι ληστές είχαν πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με  full face κουκούλες

Τους πέρασε για πελάτες

Ο 51χρονος υπάλληλος, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή έξω από το περίπτερο, νόμιζε ότι οι δύο άνδρες είναι πελάτες. Όμως εκείνοι ξεκαθάρισαν γρήγορα τις προθέσεις τους ότι πρόκειται για ληστεία με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να προσπαθήσει να μπει μέσα στο περίπτερο για να προστατευτεί.

Ωστόσο, ο ένας εκ των δραστών τον ακολούθησε, τον πρόλαβε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, άνοιξε την ταμειακή μηχανή του περιπτέρου και αφαίρεσε με μια κίνηση το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή πεζή, ενώ ο υπάλληλος του περιπτέρου – σοκαρισμένος και τρομαγμένος – κατήγγειλε τη ληστεία στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου.

Στους αστυνομικούς παραδόθηκε και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του περιπτέρου, όπου έχει καταγραφεί λεπτό προς λεπτό η θρασύτατη επίθεση και ληστεία εις βάρος του υπαλλήλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Βρέθηκε υδράργυρος σε σχολείο της Ελλάδας-Στο νοσοκομείο μαθητές και καθαρίστριες
Μπροστά σε τείχος δυσαρέσκειας αλλά σταθερά πρώτη στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε πτήση προς Ρόδο-Επιβάτης ανάγκασε τον πιλότο να ακυρώσει την προσγείωση και τον έδεσαν
Καταδικάστηκε ο ιερέας που βίασε επτάχρονη στην Ελλάδα-Σοκάρουν οι καταθέσεις για τον θύτη
Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα-Κρεμάστηκε 55χρονος γιατί ένιωθε τύψεις για φωτιά σε θερμοκήπιο
Περιέγραψε τις ώρες στα χέρια των διαρρηκτών η γυναίκα επιχειρηματία-«Θα σου κόψουμε τα δάκτυλα»
Τα τρία ερωτήματα που θέτει η Καρυστιανού μετά το αλαλούμ με το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ
«Θα είμαι σπίτι και θα σε περιμένω»-Τα μηνύματα του πιλότου που απειλούσε τη σύντροφό του με revenge porn
Ο 50χρονος είπε στον 75χρονο ότι θέλει το σπίτι και αυτός τον σκότωσε-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φονικού στην Ελλάδα
Τέμπη: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Σιδηροδρομικού τομέα-Ο ανακριτής ζητά να καταθέσουν τα πτυχία τους οι εμπειρογνώμονες των οικογενειών