Παρανάλωμα του πυρός εγκαταλελειμμένο διώροφο κτίριο στη Λάρνακα-Έπεσε η οροφή

Παρανάλωμα του πυρός έγινε τα ξημερώματα εγκαταλελειμμένο διώροφο κτίριο στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, από την πυρκαγιά αναπτύχθηκε μεγάλο θερμικό φορτίο λόγω των υλικών κατασκευής του κτιρίου, με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν τόσο η ξύλινη οροφή όσο και το ξύλινο πάτωμα του πρώτου ορόφου.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχείρησαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την αποτροπή της επέκτασής της σε γειτονικά κτίρια, λόγω της πυκνής δόμησης στην περιοχή.

Η είσοδος στο κτίριο για έρευνα και διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς θα πραγματοποιηθεί μόλις αυτή κατασβεστεί πλήρως και εξασφαλιστεί η στατική επάρκειά του από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για την πλήρη κατάσβεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα