Παρανάλωμα του πυρός εγκαταλελειμμένο διώροφο κτίριο στη Λάρνακα-Έπεσε η οροφή
08:37 - 09 Μαρτίου 2025

Παρανάλωμα του πυρός έγινε τα ξημερώματα εγκαταλελειμμένο διώροφο κτίριο στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή του.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, από την πυρκαγιά αναπτύχθηκε μεγάλο θερμικό φορτίο λόγω των υλικών κατασκευής του κτιρίου, με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν τόσο η ξύλινη οροφή όσο και το ξύλινο πάτωμα του πρώτου ορόφου.
Οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχείρησαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την αποτροπή της επέκτασής της σε γειτονικά κτίρια, λόγω της πυκνής δόμησης στην περιοχή.
Η είσοδος στο κτίριο για έρευνα και διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς θα πραγματοποιηθεί μόλις αυτή κατασβεστεί πλήρως και εξασφαλιστεί η στατική επάρκειά του από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για την πλήρη κατάσβεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
