Αποσύρεται από την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Δημήτρη Λιγνάδη το γραφείο του Αλέξη Κούγια

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Δημήτρη Λιγνάδη ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, το δικηγορικό γραφείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως την κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα θα εκπροσωπήσει μέχρι την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών η δικηγόρος Αναστασία Μπάκα. Ωστόσο, το γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανεξαρτήτως της απόφασης, δεν θα εκπροσωπήσει την Ρούλα Πισπιρίγκου στο Εφετείο.

Όσον αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, το δικηγορικό γραφείο αναφέρει πως δεν θα τον εκπροσωπήσει στο Εφετείο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση για την Ρούλα Πισπιρίγκου:

Μετά την απώλεια του Αλεξίου Κούγια και κατόπιν συνεννόησης με την Σωτηρία Πισπιρίγκου και τους οικείους της καθιστούμε γνωστό ότι δεν θα παρασταθεί συνεργάτης του γραφείου μας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της εν εξελίξει δίκης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Δικηγόρος Αθηνών, Αναστασία Μπάκα, θα ασκήσει κανονικά τα καθήκοντά της στην εν εξελίξει δίκη, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης σε πρώτο βαθμό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου για τον Δημήτρη Λιγνάδη:

Μετά την απώλεια του Αλεξίου Κούγια και κατόπιν συνεννόησης με τον Δημήτριο Λιγνάδη καθιστούμε γνωστό ότι δεν θα παρασταθεί συνεργάτης του γραφείου μας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου εκκρεμεί η ποινική υπόθεσή του.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Επίκειται άμεση επαφή Μητσοτάκη-Σίσι για το κλείσιμο στη Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
«Καμία διαφοροποίηση στα συμφωνηθέντα» απαντά η Ελληνική Κυβέρνηση για τη Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
Προσεχώς νέα σχέδια επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων-Προσπάθεια να επωφεληθούν ευάλωτοι και μεσαία τάξη
Το σκεπτικό του δήμου Λευκωσίας για το άνοιγμα της Μακαρίου-Διασκέδασε ανησυχίες ο Προύντζος
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχή στη Λάρνακα-Χαλάζι και έντονες βροχές στη Λευκωσία
Ούτε καν φωτογραφία με τον Πρόεδρο δεν θέλει ο Τατάρ-Λέει «όχι» σε κάθε συζήτηση και τον χαρακτηρίζει «αναξιόπιστο»