Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αεροπτεριστής στη Βραζιλία-Έπεσε από ύψος 180 μέτρων

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αεροπτεριστής στη Βραζιλία. Ο αετός, στον οποίο επέβαινε, δίπλωσε με αποτέλεσμα ο 52χρονος να πέσει στο κενό από ύψος 180 μέτρων.

Το δυστύχημα συνέβη σε βουνό κοντά στον αυτοκινητόδρομο Serra de Rocinha στο Timbé do Sul της Santa Catarina.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Ρικάρντο Στεκανέλα απογειώνεται χωρίς προβλήματα και πετά για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, λίγο αργότερα παίρνει μία απότομη στροφή και τα φτερά κλείνουν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

«Θεέ μου» ακούγεται να φωνάζει αυτόπτης μάρτυρας που καταγράφει το δυστύχημα.

Η στιγμή που ο αεροπτεριστής «βουτά» στο κενό

Σύμφωνα με τους διασώστες, που βρήκαν το άψυχο σώμα του, ο 52χρονος πέθανε ακαριαία λόγω της σφοδρής πρόσκρουσης στο έδαφος.

H επικεφαλής της Αστυνομίας, δήλωσε ότι ένα τμήμα του αετού βρέθηκε και θα υποβληθεί σε ανάλυση στο πλαίσιο της έρευνας.

Ο άτυχος 52χρονος εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού και βρισκόταν σε άδεια από τη δουλειά του. Συντετριμμένη η σύζυγός του, τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media. «Aκόμη και εκεί πάνω, θα είσαι πάντα ο ιπτάμενος σύντροφός μου», έγραψε.

Το δικό της αντίο στον Στεκανέλα είπε και η λέσχη αιωροπτερισμού, στην οποία ο 52χρονος ήταν μέλος. «Είναι δύσκολο να βρούμε λόγια για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας αυτή τη στιγμή. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην οικογένεια και τους φίλους του. Ελπίζουμε ότι όλοι μας θα βρούμε στήριξη στην κληρονομιά που μας άφησε ο Ρικάρντο, στις αγκαλιές και τα λόγια που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε μπροστά. Ρικάρντο, πέταξε στην αιωνιότητα», ανέφερε η λέσχη.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Βλάβη σε αγωγό από μπάζωμα άφησε χωρίς νερό την Πάφο-Τη Δευτέρα αποκαθίσταται πλήρως το πρόβλημα
Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Οι σκληροπυρηνικοί Ultras της Παρί, ο Ζιντάν και το φιάσκο των Αρχών-Οι λόγοι πίσω από τα επεισόδια στο Παρίσι
Συμπληρώνονται έξι χρόνια από την εφαρμογή του ΓΕΣΥ-«Ήρθε για να μείνει» το μήνυμα του υπουργού Υγείας
Αυτή είναι η απάντηση των 13 σημείων της Χαμάς που ο Γουίτκοφ χαρακτήρισε «απαράδεκτη»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που όχημα πέφτει πάνω στους οπαδούς της Παρί στη Γαλλία
Τουλάχιστον τρεις νεκροί μετά από πυρκαγιά σε νοσοκομείο του Αμβούργου-Πάνω από 50 οι τραυματίες
Πυρκαγιά παρά το καζίνο της Λεμεσού-Κατέκαυσε δύο εκτάρια γης
Μήνυμα στήριξης στου νόμιμους κυνηγούς από τον ΓΔ του ΥΠΕΣ-«Η Κυβέρνηση αναγνωρίζει το ρόλο του κυνηγιού»
Πανέτοιμο το ΥΠΑΝ ενόψει Παγκύπριων Εξετάσεων-Περνούν από σεμινάρια οι θεματοθέτες