Περήφανος ο Doughty για τις σχέσεις Κύπρου με ΗΒ-Οι συνομιλίες στη Γενεύη στο επίκεντρο της συνάντηση με ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υφυπουργό Ευρώπης του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Μετά τη συνάντηση, ο Βρετανός Υφυπουργός δήλωσε στα ΜΜΕ ότι είχε μια εξαιρετική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε ότι είναι περήφανος για τις σε βάθος και ιστορικές σχέσεις μεταξύ της Κύπρου και του Ηνωμένου Βασιλείου, επισημαίνοντας ότι και στη γενέτειρα του, το Κάρντιφ, υπάρχει μια μεγάλη κυπριακή κοινότητα.

Πρόσθεσε ότι με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη είχαν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων, των γεωπολιτικών εξελίξεων και κυρίως τις επικείμενες συνομιλίες στη Γενεύη, ενώ ανέφερε ότι συνάντηση είχε και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

Τέλος, ο Βρετανός αξιωματούχος ανέφερε ότι προσβλέπει στην περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη δεσμοφύλακας, κατάδικος και ακόμα ένα πρόσωπα-Διερευνά διαφθορά η Αστυνομία
Σε ισχύ τα αντίμετρα της Κίνας για τους δασμούς Τραμπ-Κίνδυνος για το διμερές εμπόριο
Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα-Κρεμάστηκε 55χρονος γιατί ένιωθε τύψεις για φωτιά σε θερμοκήπιο
Περιέγραψε τις ώρες στα χέρια των διαρρηκτών η γυναίκα επιχειρηματία-«Θα σου κόψουμε τα δάκτυλα»
Mε βίντεο του Μάο Τσετούνγκ η νέα απάντηση στους δασμούς 125% από τον Τραμπ-«Είμαστε Κινέζοι, δεν φοβόμαστε»
Αυξάνονται οι νεκροί από την κατάρρευση οροφής στην Δομινικανή Δημοκρατία-Στα 184 τα θύματα
Νέες καταγγελίες για την φερόμενη επίθεση σε ανήλικο-«Είπαν δέχθηκαν επίθεση οι αστυνομικοί, αν είναι δυνατόν»
Μεθυσμένος 41χρονος με μαθητική άδεια έχασε τον έλεγχο και το όχημά του ανατράπηκε στην Πάφο
Έκρηξη σε είσοδο κατοικίας στη Λευκωσία-Υλικές ζημιές στο κτίριο
Δεν υποχωρεί το χειμωνιάτικο σκηνικό-Έρχονται βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες