Έστησαν καρτέρι σε ντελιβερά, του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν-Χειροπέδες σε δύο ανήλικους

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων, οι οποίοι φαίνεται να εμπλέκονται σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας κατά διανομέα φαγητού, προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:20 το βράδυ της Τετάρτης, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από αλλοδαπό διανομέα φαγητού, 28 ετών, ότι ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στο Κίτι, σταμάτησε γιατί ο δρόμος ήταν κλειστός λόγω οδικών έργων.

Όπως κατήγγειλε, σε εκείνο το σημείο δέχθηκε επίθεση από έξι άγνωστα νεαρά πρόσωπα οι οποίοι αφού άσκησαν βία εναντίον του ρίχνοντας τον στο έδαφος στη συνέχεια του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο διανομέας δεν έφερε εξωτερικά τραύματα, ωστόσο μετέβη προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε περίθαλψης και απολύθηκε.

Τα μέλη της Αστυνομίας προέβησαν σε εξετάσεις στην σκηνή, όπου η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε εγκαταλειμμένη σε ανοικτό οικόπεδο, περί τα 500 μέτρα από την σκηνή.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία εναντίον δύο ανηλίκων, 16 και 17 ετών και τα μέλη της Δύναμης προέβησαν στη σύλληψή τους. Οι δύο ανήλικοι ανακρίθηκαν και στη συνέχεια κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σύλληψη επιβάτη που προκαλούσε οχληρία σε πτήση από Gatwick προς Λάρνακα
Χάθηκαν τα ίχνη του 82χρονου Παναγιώτη Ευσταθίου από τη Λεμεσό (pic)
Συνελήφθη 16χρονος που διέφυγε κατά τα επεισόδια με εικοσι κουκουλοφόρους στη Λεμεσό
Φωτογραφίες από το κινητό της Γερμανίδας σφετερίστριας ενώπιον του Δικαστηρίου-Τι απεικόνιζαν
Επέστρεψε στην Κύπρο το ελικόπτερο «Ακρίτας» που συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιών στο Ισραήλ
Μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν σε αποθήκη και οικία στη Λευκωσία
Απάντησε μη παραδοχή σε 102 κατηγορίες ο Αϊκούτ για τον σφετερισμό E/κ περιουσιών
Δώδεκα θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρου Προδρόμου στη Λευκωσία
Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο-Χτύπησε σε περιτοίχισμα