Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη

Στιγμές αγωνίας έζησε φοιτήτρια της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, έξω από το 6ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα politesoraiokastrou.gr, το περιστατικό, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εκπαιδευτικών, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Καβασίτου και Βαλαωρίτου. Η νεαρή φοιτήτρια κατευθυνόταν με τα πόδια στο νηπιαγωγείο καθώς τον τελευταίο καιρό κάνει εκεί την πρακτική της άσκηση. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια αγέλη αδέσποτων σκύλων, την πλησίασε και όταν εκείνη προσπάθησε να απομακρυνθεί, ένα από τα σκυλιά την άρπαξε από το πόδι σκίζοντας, ευτυχώς, μόνο το παντελόνι της.

Πήγαινε στο Νηπιαγωγείο όπου κάνει πρακτική άσκηση

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συγκεκριμένη αγέλη (5-6 σκυλιά), απασχολεί πολλά χρόνια τόσο τις εκπαιδευτικούς όσο και όλους τους Συλλόγους Γονέων του Νηπιαγωγείου που έχουν περάσει. Οι εκκλήσεις τους προς την αρμόδια αρχή του Δήμου (αντιδήμαρχος Λία Δρόσου) είναι συνεχείς, χωρίς όπως λένε να έχει δοθεί μία λύση σε ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας των πολιτών και της φροντίδας αυτών των ζώων.

Πηγή: ethnos.gr

Δειτε Επισης

Προφυλακίστηκε η ψυχίατρος που έκανε ντελίβερι ναρκωτικών μέχρι και με ασθενοφόρο-Τι ισχυρίστηκε
Νεκρή 52χρονη μετά από τροχαίο στη Λάρισα-Εκτοξεύτηκε από μηχανή μετά από σύγκρουση με όχημα
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Το 48ωρο θρίλερ για τη Μονή Σινά που δοκίμασε τις ελληνοαιγυπτιακές σχέσεις
Όχημα παρέσυρε και σκότωσε ανθοπώλη την ώρα που ετοίμαζε στολισμό για γάμο στην Ελλάδα
Κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της 35χρονη στην Πάτρα
Πορεία διαμαρτυρίας προς την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα για την κατάσταση στη Γάζα
Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Η ΕΛΑΣ έπιασε στον ύπνο τον Τούρκο μαφιόζο-Εγκατέλειψε το τζιπ, ήθελε να περάσει τα σύνορα