Σε δίκη ο 41χρονος που επιτέθηκε στη προϊσταμένη του-Εκδόθηκε διάταγμα απαγόρευσης να την πλησιάζει

Για τις 26 Μαρτίου ορίστηκε η έναρξη της δικαστικής διαδικασίας με ύποπτο 41χρονο δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε κατά της προϊστάμενής του στην Πάφο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, έχει εκδοθεί διάταγμα με το οποίο απαγορεύεται στον 41χρονο να πλησιάζει την παραποπονούμενη.

Ο ύποπτος συνελήφθηκε προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κοινής επίθεσης και διασάλευσης της ειρήνης .

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, χτες το πρωί γύρω στις 0800, ο 41χρονος δημόσιος υπάλληλος, από την επαρχία Πάφου, ο οποίος επέστρεψε στα καθήκοντά του έπειτα από μακρόχρονη απουσία για λόγους υγείας, αντέδρασε, προκάλεσε ζημιές σε κυβερνητική περιουσία και επιτέθηκε στην προϊσταμένη του μόλις του ανακοινώθηκαν τα καθήκοντα που θα εκτελεί στην υπηρεσία όπου εργάζεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στους 124 οι νεκροί από την κατάρρευση οροφής σε κλαμπ στον Άγιο Δομίνικο
Αντιδρούν οι συντεχνίες της Αστυνομίας σχετικά με τα βίντεο της σύλληψης του 17χρονου
Ως σταθμό για τους δικαιούχους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας χαρακτηρίζει τη γνωμοδότηση του Ανωτάτου η Νομική
Απαντούν από κοινού Υπ. Δικαιοσύνης και Υφ. Μετανάστευσης στην Ελεγκτική-«Θα πρέπει να αναδειχθεί η τεράστια προσπάθεια»
Μάχη με αναζωπυρώσεις σε πυρκαγιά στην Ποταμιού-Δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή
Διευκρινίσεις Υπ. Δικαιοσύνης «προς αποκατάσταση αλήθειας» για νομοσχέδιο περί Σχέσεων Γονέων-Τέκνων
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο ατύχημα μεταξύ μοτοσικλετών και οχήματος (pic)
Το Ανώτατο Συνταγματικό απέρριψε έφεση της ΚΟΕΑΣ σε υπόθεση μη καταβολής κοινωνικών ασφαλίσεων
Ψηφίστηκαν από την ΕΕ τα αντίμετρα στους δασμούς Τραμπ-Σε ισχύ από τις 15 Απριλίου
Ζήτησε τη σύλληψης της μητέρας του Θανάση η πλευρά Σταυριανού-Επιμένει πως αυτοκτόνησε, θέλει νέα θανατική ανάκριση