Κυκλοφορεί ο «Συκοφάντης»-Aπαντά με στοιχεία στον Μακάριο Δρουσιώτη ο Νίκος Αναστασιάδης

«Εν πάση περιπτώσει, από μέρους μου δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα, η στήριξη μου, όσο μπορεί να μετρά, συνεχίζει να υφίσταται. Μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτήν για τα σημαντικά που έρχονται. Φιλικά Μακάριος Δρουσιώτης 30 Ιουνίου 2015».

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης «σηκώνει το γάντι και απαντά με αδιάσειστα στοιχεία και εμπεριστατωμένο λόγο», όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, στις κατηγορίες για διαφθορά και υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων.

Όπως σημειώνει «με τεκμηριωμένη σαφήνεια ρίχνει φως σε μια σειρά δυσφημιστικών ισχυρισμών αποδομώντας έναν Συκοφάντη και όσους έσπευσαν να υιοθετήσουν τα αφηγήματα του, επισείοντας ταυτόχρονα του κινδύνους για απαξίωση των θεσμών και του δημοκρατικού πολιτεύματος από ανάλογα φαινόμενα».

Στο βιβλίο που κυκλοφορεί στις 20 Μαρτίου, ο Νίκος Αναστασιάδης ανατρέπει, όπως λέει, «την ελεεινολογία για τα "χρυσά διαβατήρια" και δίδονται τεκμηριωμένες απαντήσεις στα δυσφημιστικά αφηγήματα ενός εμμονικού "συγγραφέα"!, με παραπομπές –μεταξύ άλλων- στα απόρρητα σημειώματα, επιστολές και μελέτες που υπέβαλλε ως Μακάριος Δρουσιώτης στον τέως Πρόεδρο κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του στο Προεδρικό ή, και πολύ αργότερα το 2017».

Αναφέρει ακόμα πως παρουσιάζει, «άκρως αποκαλυπτικά έγγραφα όπου εκφράζει την στήριξη του προς τον Νίκο Αναστασιάδη αλλά και καταγγέλλει την υπονόμευση του από τη Ρωσία, στιγματίζει τον «βίο και την πολιτεία» του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη, την εξαγορά κυπριακών εφημερίδων και δημοσιογράφων και την «πρακτόρευση» των ρωσικών συμφερόντων από αρχηγούς κυπριακών κομμάτων και ελληνικά έντυπα του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά μη εξαιρουμένου».

Σημειώνει επίσης ότι «δυσφημιστικές αναφορές στα βιβλία του που αφορούν μεταξύ άλλων στην "ανοχή της διαφθοράς", την "δειλία" και τις "κατά παραγγελία" γνωματεύσεις του Κώστα Κληρίδη, τα "σφάλματα και παραλείψεις" του Γιώργου Πική, στην "έλλειψη αντικειμενικότητας" από τους Μύρωνα Νικολάτο και Οδυσσέα Μιχαηλίδη, την "διαπλεκόμενη" Δικαιοσύνη, την "διεφθαρμένη" ΜΟΚΑΣ και την "εκπόρνευση" του συνόλου των θεσμών με "χρηματικά ανταλλάγματα"».

Σημειώνει ακόμα ότι «το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Power Production και θα το βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στην τιμή των 19,90 ευρώ. Τα καθαρά έσοδα από την διάθεση του βιβλίου θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

b_sikofantis

Δειτε Επισης

Έντονη αντίδραση Χατζηαβραάμ για αναφορές στη ψευδοβουλή-«Η Μόρφου αανήκει στους νόμιμους κατοίκους της»
Ν. Χριστοδουλίδης: Διεθνές δίκαιο στην προμετωπίδα εξωτερικής πολιτικής Κύπρου-Λετονίας
Στη Λετονία ο Χριστοδουλίδης ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο
Διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή η ΔΗΠΑ-Χτίζει προφίλ και συναινέσεις
Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
ΒΙΝΤΕΟ: «Αννίτα το όνομα σου φωτιά. Μια Πρόεδρος που αλλάζει καρδιά-To τραγούδι για την Πρόεδρο της Βουλής
Απαντά στο Ισραήλ η Τουρκία-«Αβάσιμες συκοφαντίες και άθλια ψέματα εναντίον της χώρας και του Προέδρου μας»
Ν. Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση εργάζεται μεθοδικά και στοχευμένα για ενίσχυση των αντοχών της οικονομίας
Με τον Αμπντουλλάχ Γκιουλ είχε συνάντηση στα κατεχόμενα ο Τατάρ
Λάβρος κατά Ερντογάν ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ-«Θράσος να μιλά για Διεθνές Δίκαιο ενώ κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο»