Αναμένει αύξηση της τουριστικής κίνησης ο Δήμος Παραλιμνίου-Εκτιμήσεις για άνοδο 6%

Περίπου 6% προβλέπεται να είναι φέτος η αύξηση στην τουριστική κίνηση στον Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Γιώργο Νικολέττο, ο οποίος συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η συγκεκριμένη έκθεση που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική τουριστική έκθεση παγκοσμίως. Ο Δήμαρχος Γιώργος Νικολέττος ανέφερε πως η παρουσία του Δήμου σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την προβολή της περιοχής και την ενίσχυση των προσπαθειών για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Πρόσθεσε ότι «κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχαμε με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του κλάδου, επιδείχθηκε αυξημένο ενδιαφέρον για τον Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας, με τις προοπτικές για την καλοκαιρινή περίοδο να είναι ιδιαίτερα θετικές. Συγκεκριμένα την επόμενη τουριστική περίοδο αναμένεται να σημειωθεί αύξηση 6% στην τουριστική εισερχόμενη κίνηση, και 9% αύξηση στη γερμανική αγορά», είπε.

Ανέφερε, ακόμα, ότι «με συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια, ενισχύουμε τη θέση του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και δημιουργούμε νέες ευκαιρίες για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Παράλληλα, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με στόχο την προώθηση και αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, αναδεικνύοντας τον Δήμο μας ως έναν ελκυστικό προορισμό υψηλής ποιότητας» κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η ΕΚΥΣΥ καταγγέλλει ότι το Υπ. Εργασίας δεν αποδέχτηκε αίτημα για επίσπευση πληρωμής συντάξεων Μαΐου
Νίκος Τορναρίτης για Μακαρίου: «Η εικόνα της περιοχής δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες»
Η Κύπρος παρέλαβε σκυτάλη για φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026
ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελία Accept Κύπρου-Συνθήματα κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας σε εκδήλωση
Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 38 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος
Το νέο σχίσμα των πιστών, ο κλάδος ελαίας με αστερισκό του Αρχιεπισκόπου και η κρίσιμη απόφαση του Τυχικού
Μετά το μπέρδεμα στο Lady’s Mile ξεκινά η συνεργασία των αρμοδίων-Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στις παραλίες
Έντονος προβληματισμός για τις φωτιές στα σχολεία-Συνεχίζεται η εγκατάσταση καμερών
Η ξηρασία απειλεί έως το 15% της παραγωγής στην ευρωζώνη
Μαρτυρίες γυναικών για το τραύμα της εισβολής στην Κύπρο θα ακούσει επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου