Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ και Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ: Στις 26 Μαρτίου η τελετή παρουσία ΠτΔ

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) βραβεύουν και φέτος Κυπριακές επιχειρήσεις και Κύπριους ερευνητές/τριες που έχουν ξεχωρίσει για την καινοτόμο τους δράση και το επιστημονικό τους έργο σε μία ξεχωριστή Τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου 2025, στις 17:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Μέσω του θεσμού των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ και των Κυπριακών Βραβείων Έρευνας ΙδΕΚ, επιβραβεύεται η επιστημονική αριστεία και η καινοτόμος επιχειρηματική δραστηριότητα, κλειδί για βιώσιμη ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα, καθώς και για την επιτυχή διαχείριση ποικίλων προκλήσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Οι διακρίσεις

Ο θεσμός των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ συμπληρώνει φέτος 18 χρόνια

επιτυχημένης παρουσίας και έρχεται να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που άφησαν το στίγμα τους στον τομέα που δραστηριοποιούνται. Συνολικά θα απονεμηθούν από την ΟΕΒ τέσσερα βραβεία Καινοτομίας σε Κυπριακές επιχειρήσεις, που αφορούν στον πρωτογενή τομέα, την κοινωνική καινοτομία, τον τομέα μεταποίησης και τις υπηρεσίες.

Το ΙδΕΚ θα απονείμει συνολικά έξι Κυπριακά Βραβεία Έρευνας για «Διακεκριμένους Ερευνητές», «Νέους Ερευνητές», καθώς και το Βραβείο «Εμπορικής Αξιοποίησης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων», κλειδί για τη μετατροπή της επιστημονικής έρευνας υψηλού επιπέδου που παράγεται στη χώρα μας.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Συνδιοργανωτές: Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ)

Υποστηρικτής: Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Δειτε Επισης

Το ταξίδι μιας ιδέας που έγινε παγκόσμιο εργαλείο ενδυνάμωσης
Όταν ο ρόλος συναντά την προσωπικότητα
Από την Κύπρο στο κέντρο των ευρωπαϊκών χρηματοοικονομικών εξελίξεων
Ηγεσία με αυθεντικότητα: Όταν τα φώτα σβήνουν και μένει ο άνθρωπος
Φόρος τιμής στον Κίκη Λαζαρίδη-Η ΚΟΕ απένειμε την «Ηθική αμοιβή αριστείας, αξίας, τιμής» στον Επίτιμο Πρόεδρό της (pics)
Κωτσόβολος – Πρόγραμμα Δεύτερο Σπίτι: Όταν οι συσκευές αποκτούν «δεύτερη ζωή»
Κωτσόβολος – Πρόγραμμα Δεύτερο Σπίτι: Όταν οι συσκευές αποκτούν «δεύτερη ζωή»
Η Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου στο Inspire 2025: Εκεί που η στρατηγική αλλάζει το παιχνίδι
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki – Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς!