Όχημα ανατράπηκε μετά από τροχαίο στο Τσέρι-Εγκλωβίστηκε ο οδηγός, επενέβη η Πυροσβεστική

Στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους οδηγήθηκε ένα πρόσωπο, μετά από τροχαίο στο Τσέρι, κατά το οποίο ανατράπηκε το όχημα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 19:45 λήφθηκε κλήση για τροχαία σύγκρουση στο Τσέρι. Στο σημείο έσπευσε όχημα διάσωσης και ομάδα από πυροσβεστικούς σταθμούς της Λευκωσίας και διαπιστώθηκε πως όχημα παρέκκλινε της πορείας του, ανατράπηκε στο οδόστρωμα και εγκλωβίστηκε ο οδηγός.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη χρήση διασωστικής εξάρτησης, απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος στη συνέχεια παραδόθηκε στο πλήρωμα της υπηρεσίας ασθενοφόρων για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια να λάβει εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι στην Κύπρο
Μη ασφαλή προϊόντα παιδικά παιγνίδια και φουσκωτά εντοπίστηκαν στην αγορά ΕΕ
Επικριτικοί για τον σφετερισμό κάποιοι «κοινοτάρχες» περιοχών της Αμμοχώστου-Τάσσονται υπέρ ανοίγματος του Βαρωσιού
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Αυστρία-«Σκοτεινή μέρα στην Ιστορία της χώρας μας»
Έρευνα κατά νοσοκομείου στην Ελλάδα-Δύο μητέρες έχασαν τα μωρά τους και μία δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί
Διαστάσεις προσλαμβάνουν οι ενέργειες της Αστυνομίας για Οδυσσέα-Βολές ΑΚΕΛ για κλίμα αυταρχισμού
ΗΒ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νορβηγία ανακοίνωσαν κυρώσεις κατά των ακροδεξιών Ισραηλινών υπουργών
Στα πράσα έπιασαν επιβάτη οι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων-Γέμισε τις βαλίτσες του τσιγάρα (pics)
Καταδίκασε την Τουρκία το ΕΔΑΔ-Επιδίκασε αποζημίωση €18.000 για ακίνητο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη οι γονείς του μωρού που πέθανε στην Πάρο-Το άφησαν εκτεθειμένο στον ήλιο