Απεγκλωβίστηκαν και οι δυο οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο-Κατασβήστηκε η φωτιά στο βυτιοφόρο
14:23 - 31 Μαρτίου 2025

Απεγκλωβίστηκε και ο δεύτερος οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, ενώ έπειτα από τιτάνια μάχη κατασβήστηκε η φωτιά στο βυτιοφόρο όχημα.
Σε νέα ανάρτηση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, ανέφερε πως, η πυρκαγιά στο βυτιοφόρο καυσίμων έχει κατασβηστεί. Παραμένουμε σε επιφυλακή για πιθανή νέα ανάφλεξη».

Επιπρόσθετα, όπως ενημέρωσε, το δεύτερο άτομο, οδηγός του αρθρωτού οχήματος μεταφοράς παλών σανού έχει μόλις αποπαγίδευθεί.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Κλάδο Επικοινωνίας της Αστυνομίας «λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να συνέβη τροχαία σύγκρουση μεταξύ φορτηγού οχήματος που μετέφερε σανό με βυτιοφόρο όχημα που μετέφερε εύφλεκτη ύλη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Για σκοπούς ασφάλειας έκλεισαν όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου και από τις δύο κατευθύνσεις, από το ύψος του Κόρνου μέχρι τη Σκαρίνου».
Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν ένα όχημα μεταφοράς καυσίμων και ένα όχημα μεταφοράς πάλων σανού σε εμπορευματοκιβώτιο, στον αυτοκινητόδρομο από Λεμεσό προς Λευκωσία παρά την έξοδο Χοιροκοιτίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Σκαρίνου-Απεγκλωβίστηκε ένας οδηγός, προσπάθεια και για τον δεύτερο
