Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 40χρονου που έριχνε κινητά στις Κεντρικές-Αδελφός κρατούμενου

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία του προσώπου που φέρεται να πέταξε κινητά τηλέφωνα από τη νεκρή ζώνη στις Κεντρικές Φυλακές, ο οποίος είχε εντοπιστεί την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αδελφό κρατούμενου ο οποίος μετά το περιστατικό είχε κληθεί για ανάκριση στο ΤΑΕ, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί καθώς εναντίον του κατά τον ουσιώδη χρόνο δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πράγμα το οποίο έγινε σε μεταγενέστερο στάδιο, ωστόσο, ο 40χρονος, κάτοχος Κυπριακής ταυτότητας, δεν εντοπίστηκε με αποτέλεσμα η Αστυνομία να δώσει τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τον Ράμι Ντεμλόζ, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Τα αναφερόμενα αδικήματα, διαπράχθηκαν στις 29/03/2025, στην επαρχία Λευκωσίας.

Το συμβάν έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 40χρονος φέρεται να έριχνε από τη νεκρή ζώνη κινητά εντός συγκεκριμένης πτέρυγας. Μετά το περιστατικό, που έγινε αντιληπτό από δεσμοφύλακες οι οποίοι παρέλαβαν τα κινητά, ακολούθησαν έρευνες σε ολόκληρη την πτέρυγα, που ήταν οι παραλήπτες των κινητών, έπειτα από τις οποίες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλα δεκατέσσερα κινητά τηλέφωνα, καθώς και ποσότητα ναρκωτικών.

rami

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έριχνε κινητά από την νεκρή ζώνη στις Φυλακές-Βρέθηκαν άλλα 14 τηλέφωνα σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 25χρονο για συμπλοκή που διαπράχθηκε το 2023
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Ξεκαθαρίζει η Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Κούμα-«Δεν έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση»
Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έντονη διαφωνία για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Καταγγέλλει παράνομη και παράτυπη διαδικασία ο ΠΔΣ
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)