Πέντε πρόσωπα μπούκαραν και λήστεψαν φούρνο στη Λάρνακα

Στιγμές τρόμου για υπάλληλο φούρνου στη Λάρνακα, καθώς πέντε πρόσωπα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα, μπήκαν και λήστεψαν το υποστατικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03: 00 τa ξημερώματα διαπράχθηκε ληστεία σε Φούρνο στη περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα κατά την οποία πέντε πρόσωπα εισήλθαν εντός του Φούρνου έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες φουτερ.

Στο περίπτερο εργαζόταν μια γυναίκα υπάλληλος, στην οποία οι δράστες δεν μίλησαν. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι ληστές αφαίρεσαν το φορητό μέρος του ταμείου το οποίο περιείχε 350 ευρώ και από τις μέχρι τώρα εξετάσεις φαίνεται να διέφυγαν με αυτοκίνητο ενοικιάσεως.

Μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν εξετάσεις στην σκηνή και στην γύρω περιοχή και εντοπίστηκε στην περιοχή Μακενζυ το όχημα των δραστών εγκαταλελειμμένο.

Δειτε Επισης

Πιέσεις για περαιτέρω επέκταση της άδειας μητρότητας για τις νέες μητέρες-Προβληματισμένοι οι εργοδότες
Στο τραπέζι η αύξηση ποινών για όσους καθαρίζουν με λάστιχο βεράντες, πεζοδρόμια και οχήματα-Στο Υπουργικό νομοσχέδιο
Τα μέτρα ΥΠΕΣ για μείωση καθυστερήσεων στην ετοιμασία εκθέσεων από ΚΦΙΚΒ-Αύξηση αιτήσεων κατά 40%
Κατακεραύνωσε αστυνομικό το Δικαστήριο-Σκιές για αντίποινα εναντίον πολιτών και παράνομες ενέργειες με αναφορά στον «νόμο των τυράννων»
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης στη Λευκωσία (pic)
Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών