Τέσσερις συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό παικτών του Παφιακού-Αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο

Στις τέσσερις ανέρχονται οι συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό παικτών του Παφιακού έξω από κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε και συνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους τέσσερις, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί δύο 21χρονοι, ένας 23χρονος και ένας 24χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι οι πετοσφαιριστές του Παφιακού μετέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για να γιορτάσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση.

Κάποια στιγμή, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέντε από τους πετοσφαιριστές δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα σε αυτούς πρόσωπα. Από την επίθεση τραυματίστηκαν όλοι οι αθλητές και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου.

Οι επί καθήκοντι ιατροί που τους εξέτασαν διαπίστωσαν ότι δύο εξ αυτών έφεραν κατάγματα ρινικού οστού, ενώ οι υπόλοιποι τρεις υπέστησαν ελαφρύτερα τραύματα.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Πάφου, μέλη της οποίας λαμβάνουν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να σχηματίσουν πλήρη εικόνα του επεισοδίου.

Δειτε Επισης

Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία
Πυρκαγιά σε δύο εστίες σε κοινότητες της Πάφου
Στο κάδρο δίκτυο κατασκοπείας του Ιράν σε Κύπρο και Ελλάδα-Εξετάζεται η σύνδεση των Αζέρων
Συνελήφθη 19χρονος που οδηγούσε με 130 χιλιόμετρα αντί 50
Συνεχίζεται το... πάρτι εγκληματιών στη Λεμεσό-Βομβιστική επίθεση σε μπυραρία, εμπρησμό σε όχημα μετά από μια ώρα
Συνελήφθη 56χρονος που έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 16,5 κιλά κάνναβης
Σε δίκη ο 49χρονος νοσηλευτής, στο κατηγορητήριο μόνο το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης-Ελεύθερος υπό όρους
Από την Ιταλία στις... Κεντρικές μετά από οκτώ χρόνια καταζητούμενος για κλοπές και διαρρήξεις
Έληξε τη συζήτηση για διαθεσιμότητα Δημητρίου η Ελεγκτική, ξεκαθαρίζει και ο Πάλμας-Δεν τέθηκε θέμα από Χαρτσιώτη
Eτοιμότητα της Λευκωσίας να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στη Χίο