Αντί να φύγουν τα δύο αναψυκτήρια, φύτρωσε και τρίτο στον Ακάμα-Καταγγελίες από Terra Cypria

Σε νέα καταγγελία με αποδέκτες τον ΕΟΑ Πάφου και τον Δήμο Ακάμα, προέβη η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Terra Cypria, για αυθαιρεσίες στο Πάρκο Ακάμα, σε σχέση με τα παράνομα αναψυκτήρια που φύτρωσαν στην περιοχή.

Παρότι η ΜΚΟ δεν κατονομάζει τον ΕΟΑ και τον Δήμο ονομαστικά, αναφέρει πως ο Ακάμας έγινε έρμαιο της παρανομίας και των άφαντων αρχών. Όπως καταγγέλλει, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι τα αναψυκτήρια θα απομακρύνονταν, αντ' αυτού, εμφανίστηκε ακόμα ένα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση, «θυμάστε τα νέα παράνομα αναψυκτήρια στον Ακάμα; Θυμάστε που τους δόθηκε προθεσμία μιας εβδομαδας(ή οποία έληξε φυσικά την περασμένη Τέταρτη) για να τα απομακρύνουν; Ορίστε λοιπόν το σήμερα. Οχι απλά δεν έφυγαν, όχι απλά λειτουργούν κανονικά, προστέθηκε και ακόμη ένα!»

Όπως υποδεικνύει, ο λόγος είναι «γιατι δυστυχώς, τελικά σε αυτό τον τόπο η παρανομία πάει σύννεφο και οι αρχές είναι πλέον ανίκανες να επιβάλουν τη νομοθεσία και να επαναφέρουν την τάξη.. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και τίποτα δεν τους ακουμπά».

H Terra Cypria διερωτάται «η Αλήθεια, τους Νόμους γιατί τους έχουμε;» και συνεχίζει λέγοντας πως «είναι πραγματικά ντροπή. Ο Ακάμας κινδυνεύει, ο Ακάμας καταστρέφεται καθημερινά και όλες οι αρμόδιες αρχές είναι συνυπεύθυνες».

487316486_1104252925081886_5466376011543520415_n

487121546_1104252878415224_1146597802568802113_n

487249144_1104252881748557_6401694702946938667_n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παρακολουθεί τις εξελίξεις και αξιολογεί όλα τα δεδομένα για ενδεχόμενο κλείσιμο των στενών του Ορμούζ η Κύπρος
Το Λονδίνο δεν θέλει να εμπλακεί στον πόλεμο-Τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Τραμπ και Στάρμερ
Κ. Μητσοτάκης: Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού έξω από τη Λιβύη για μετανάστες, δεν θα κάνουν κουμάντο οι διακινητές
Επιστολή Χαμενεΐ σε Πούτιν για περισσότερη υποστήριξη-Στη Μόσχα για διαβουλέυσεις ο Ιρανός ΥΠΕΞ
Πρώτη επίσκεψη Γιοχάνες Χαν στην Κύπρο-Σκοπός να αφουγκραστεί τους συνομιλητές του
Αυξάνονται οι ανησυχίες των αεροπορικών εταιρειών για τις πτήσεις στη Μ. Ανατολή λόγω παρεμβολών στα GPS
Αναλυτικά οι ψήφοι που έλαβαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ
Μειωμένη παροχή νερού σε Λάρνακα, Λευκωσία και Αμμόχωστο λόγω διακοπής Μονάδας Αφαλάτωσης
Πολύ κατώτερο των προσδοκιών το e-kalathi για τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών
ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ισραήλ