Ανήλικος κρατούσε ξύλα έξω από το Στέλιος Κυριακίδης-Έδειξε ψεύτικη ταυτότητα στους αστυνομικούς

Στη σύλληψη 16χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου για τη Βία στα Γήπεδα, παράνομης συνάθροισης, πλαστοπροσωπίας, παράνομης μεταφοράς επιθετικού όπλου και χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6μ.μ. χθες, στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η προσέλευση των οπαδών για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Πάφος FC και της Ομόνοιας Λευκωσίας, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι έξω από το στάδιο βρισκόταν ομάδα προσώπων τα οποία είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα. Μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν στο στάδιο για αστυνόμευση του αγώνα, κινήθηκαν προς τη συγκεκριμένη περιοχή, όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο να πετά κάτω από σταθμευμένο όχημα, δύο ξύλα που είχε στην κατοχή του.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο φέρεται να έδωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 16χρονο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα μονοήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Δεν συμμετέχει σε κανένα πρόγραμμα της Κομισιόν για πρόληψη δασικών πυρκαγιών η Κύπρος
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό
Τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος για την απόπειρα φόνου εναντίον δύο γυναικών σε φαρμακείο στην Πάφο
Επιδρομή σε νυχτερινό μαγαζί στην Αγία Νάπα-Δεν προέκυψαν στοιχεία για εμπορία προσώπων