Kαθηγήτρια είχε εμμονή με 15χρονο-Αντάλλαξαν 25.000 ερωτικά SMS και έκαναν σεξ
08:45 - 30 Μαρτίου 2025

Για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανηλίκου κατηγορείται μια παντρεμένη καθηγήτρια από το Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, η οποία, μεταξύ άλλων, διαπιστώθηκε ότι είχε ανταλλάξει περισσότερα από 25.000 ερωτικά SMS με τον μαθητή της.
Τα πρώτα μηνύματα της Άλισον Χέιβμαν-Νίντραχ εστάλησαν προς τον 15χρονο στις αρχές του 2024 και σταμάτησαν λίγους μήνες αργότερα, όποτε και συνελήφθη.
Η έρευνα για την 44χρονη εκπαιδευτικό ξεκίνησε όταν ο υποδιευθυντής του σχολείου στο οποίο δίδασκε εξέφρασε στις αρχές την ανησυχία του για τη σχέση της υφισταμένης του με τον ανήλικο αφού ενημερώθηκε από άλλο καθηγητή ότι είδαν την Χέιβμαν-Νίντραχ να τρίβει τον λαιμό και την πλάτη του 15χρονου. Η ίδια καθηγήτρια φέρεται να περιέγραψε ότι είδε την 44χρονη να φλερτάρει με τον ανήλικο και να του πιάνει το πόδι.
Ο 15χρονος φέρεται να είχε εξομολογηθεί σε φίλους του ότι έβγαινε ραντεβού με την παντρεμένη εκπαιδευτικό, αν και στους αστυνομικούς υποστήριξε αρχικά ότι είχε σχέση με την κόρη της 44χρονης και ότι εκείνη δεν είχε κάνει κάτι κακό.
Όταν, όμως, εντοπίστηκαν τα χιλιάδες SMS, η μητέρα πήγε το αγόρι στο αστυνομικό τμήμα όπου παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με την 44χρονη.
Ο εισαγγελέας που άσκησε δίωξη σε βάρος της καθηγήτριας έκανε λόγο για «εμμονή» της με τον μαθητή-θύμα της.
Η εκπαιδευτικός, η οποία είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών, βρίσκεται υπό περιορισμό στο σπίτι της αφού κατέβαλε την εγγύηση που ορίστηκε μετά τη σύλληψή της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα
