Παράταση σχεδίου παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ για ιδία κατανάλωση μέχρι την 1η Αυγούστου

Την παράταση της χρονικής διάρκειας του Σχεδίου για Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για ιδία Κατανάλωση μέχρι την 1η Αυγούστου, ανακοίνωσε το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου, η ημερομηνία τερματισμού της παραλαβής αιτήσεων για την Κατηγορία Α- Συμψηφισμός Μετρήσεων (net-metering), την Κατηγορία Β – Συμψηφισμός Λογαριασμών (net-billing), την Κατηγορία Δ – Εικονικός Συμψηφισμός Μετρήσεων (virtual net-metering) και την Κατηγορία Ε – Εικονικός Συμψηφισμός Λογαριασμών (virtual net-billing) του «Σχέδιου για Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για ιδία Κατανάλωση» (Απρίλιος 2024), παρατείνεται μέχρι την 1η Αυγούστου 2025 ή μέχρι την όποια αναθεώρηση του Σχεδίου έπειτα από σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου.

Σημειώνεται πως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σχέδιο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ενέργειας στο https://energy.gov.cy/.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ξέσπασμα Πυροσβεστών για τα φαινόμενα νεανικής παραβατικότητας-«Αγγίζουν τα όρια της εγκληματικότητας»
Απουσιάζει 16χρονος από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία
Πονοκέφαλος οι διπλωματικές ισορροπίες στην κηδεία του Πάπα-Η λίστα των επισήμων και το παράδειγμα του 2005
Αχυράνθρωπους του Σιζόπουλου θεωρεί ο Παπαδάκης αυτούς που φημολογούνται για διάδοχοι-«Μασκαραλίκια»
Παίρνουν σειρά συγγενείς θυμάτων και αστυνομικοί στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ-Θα δοθούν στοιχεία για τα τροχαία
Καταρτίζει οδικό χάρτη για απεξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Εκ νέου αναβολή στην υπόθεση πολιτογραφήσεων-Zητήθηκε χρόνος ώστε να παραδοθεί μαρτυρικό υλικό
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα
Απειλές Άγκυρας προς Λευκωσία-«Αν χρειαστεί, θα κάνουμε στην Κύπρο ό,τι και στο παρελθόν»
Tρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες σε ρωσική επίθεση στην πόλη Πάβλοχραντ