Κλείνει για ένα μήνα τμήμα της λεωφόρου Αρχ.Μακαρίου στο Κίτι λόγω εργασιών για αποχετευτικό

Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι στα πλαίσια κατασκευής της Γ’ Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας «Κατασκευαστικό Συμβόλαιο Γ3: Υπόλοιπο Κίτι-Περβόλια», θα παραμείνει κλειστό τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' για τη χρονική περίοδο από τις 27/03/2025-27/04/2025. 

Για την διακίνηση των οχημάτων “θα υπάρχει οδική σήμανση καθώς μπορεί να γίνεται χρήση των παραδρόμων για ευκολότερη διακίνηση. Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις προειδοποιητικές Πινακίδες και τα μέτρα κυκλοφοριακής διαχείρισης που έχουν συμφωνηθεί με τις Αρμόδιες Αρχές”. 

Διευκρινίζεται ότι “πριν το κλείσιμο των δρόμων εξασφαλίζεται η ενυπόγραφη έγκριση της τροχαίας, των αρμόδιων Δημοτικών/Κοινοτικών αρχών και του Μηχανικού, αφού τα μέτρα κυκλοφοριακής διαχείρισης καθορίζονται/ υποδεικνύονται από την Αστυνομία σε συνεννόηση με τις Τοπικές Αρχές και εφαρμόζονται από τον ΕΟΑ Λάρνακας στα πλαίσια υλοποίησης των σχετικών έργων”. Ο ΕΟΑ απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Προωθεί ποινικές διώξεις για τα €25 εκατομμύρια εταιρείας Αμπράμοβιτς ο Έφορος Φορολογίας
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»
Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ισραηλινών μέσω του λιμανιού Λεμεσού
Επιστολή Τυχικού σε Αρχιεπίσκοπο-«Παραμένω ο κανονικός Μητροπολίτης Πάφου, δεν υπάρχει τελεσίδικη καταδίκη»
Α. Γρηγορίου: Πιστώσεις 2,9 εκατομμύρια στην αναπτυξιακή εταιρεία επαρχίας Λεμεσού
Ποιοι οι κίνδυνοι για ατμοσφαιρική μόλυνση από τις επιθέσεις στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Μειωμένη παροχή νερού σε Λάρνακα, Λευκωσία και Αμμόχωστο λόγω διακοπής Μονάδας Αφαλάτωσης
Πολύ κατώτερο των προσδοκιών το e-kalathi για τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών
Εικοσιτετράωρη απεργία στο Κέντρο ΑμεΑ Άγιος Λάζαρος στη Λάρνακα για την ΑΤΑ
Θλίψη στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο για το θάνατο του Δρ Άλκη Πιερίδη