Πηγές εσόδων για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» συζητούν στα κατεχόμενα

Η ανεπίσημη «ομάδα επαφών»  ή «ομάδα συζήτησης», η οποία περιλαμβάνει πρώην «προέδρους» του «ανώτατου δικαστηρίου», «δικαστές», πρώην Τουρκοκύπριους ηγέτες και άλλους «αξιωματούχους», καθώς και επιχειρηματίες, συζήτησε στα κατεχόμενα το οικονομικό πρόβλημα της «επιτροπής ακίνητης περιουσίας».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος έγραψε χθες ότι ως πρώτο βήμα η ομάδα ετοίμασε ένα «νομοσχέδιο» και μετέφερε τις ιδέες της στον Ερσίν Τατάρ, ενώ προγραμματίζει συνάντηση και με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ντιαλόγκ, στην μελλοντική ατζέντα της ομάδας, η οποία δρα έχοντας γνώση της σημασίας του να λειτουργεί η «επιτροπή» και να παράγει αποφάσεις, βρίσκονται η ανώτερη εκπαίδευση και ο τουρισμός.

Στα μέλη της ομάδας συμπεριλαμβάνονται οι Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, Σιμπέλ Σιμπέρ, Φερντί Σαμπίτ Σογιέρ, Ναρίν Σιεφίκ, Σιαφάκ Ονερί, Εμινέ Ντιζνταρλί, Αϊφέρ Σαΐτ Ερκμέν, Κουτλάι Ερκ, Νταριάλ Μπατιμπάι, Ερντίλ Ναμί, Ασιμ Ντεντέζαντε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στο εδώλιο ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συγγενείς του-Παραπομπή Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Συνεχίζει τη μάχη για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης η ΑΗΚ-Χωρίς ρεύμα μόνο η Κισόυσα
Αναγνωρίζει το παλαιστινιακό κράτος εκτός αν το Ισραήλ συμφωνήσει σε κατάπαυση πυρός η Βρετανία
Κατήγγειλε παρεμβάσεις της Τουρκίας στις «εκλογές» του 2020 ο Ακιντζί-Αντέδρασε ο Τατάρ
Συγκινεί η μητέρα της Κυριακής Γρίβα-«Δικαιώθηκε η ψυχή της, θα βγαίνω μπροστά για όσες γυναίκες με χρειάζονται»
Ασταμάτητο το κύμα αλληλεγγύης στις πυρόπληκτες περιοχές-Στήριξη από πανεπιστήμια, Τράπεζα Κύπρου και ΟΕΛΜΕΚ
Στα 104 τετραγωνικά χιλιόμετρα η τελική έκταση της καμένης γης από τη φονική πυρκαγιά-Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση
Tα κεντρικά του NFL στόχευε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στη Νέα Υόρκη-Μπέρδεψε τον όροφο
Επίσημα τα στοιχεία των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Εντόπισαν σχεδόν τέσσερις τόνους laughing gas οι Αρχές-Κατάσχεσαν δεκάδες χιλιάδες αμπούλες