Έσπασαν τον τοίχο κελιού καταδίκου στις Κεντρικές και ανακαλύφθηκαν 14 κινητά

Συνεχίζουν να μοιάζουν με κατάστημα πώλησης κινητών οι Κεντρικές Φυλακές, αφού εντοπίστηκε νέο «εμπόρευμα» σε κελί κατάδικου. Σύμφωνα με πληροφορίες, διεξήχθησαν πολύωρες έρευνες σε κελί αλλοδαπού κατάδικου, με σκοπό να εξεταστεί πληροφορία ότι στο κελί του έκρυβε κινητά τηλέφωνα.

Προς τον σκοπό αυτό, οι δεσμοφύλακες έσπασαν τοίχο και εντός του κελιού εντοπίστηκαν 14 κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και καλώδια, που εικάζεται ότι χρησιμοποιούνταν από διάφορους κρατούμενους, αφού θεωρείται αδύνατον να χρησιμοποιούνταν όλες οι συσκευές από τον ίδιο κατάδικο.

Επίσης, ακολούθησαν έρευνες και σε άλλο κελί, εντός του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά.

Οι έρευνες διενεργήθηκαν από τη Διεύθυνση των Φυλακών και όχι από την Αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διεύθυνση οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο κελί από άλλο κατάδικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»