Καταστατικό Συνέδριο θα πραγματοποιήσει το ΕΛΑΜ τον Μάιο

Την πραγματοποίηση Καταστατικού Συνεδρίου στα τέλη Μαΐου αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του ΕΛΑΜ, όπως ανακοίνωσε το κόμμα.

«Η Κεντρική Επιτροπή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου συνεδρίασε την Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2025. Στο πλαίσιο της ατζέντας της συνεδρίασης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ζητήματα που αφορούν την πορεία του Κινήματος και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι κατά τη συνεδρίαση, έγινε ενημέρωση για το κοινοβουλευτικό έργο και τις παρεμβάσεις του Κινήματος στη Βουλή, ενώ το Σώμα έτυχε ενημέρωσης για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες του ΕΛΑΜ σε κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν την κυπριακή κοινωνία.

«Επιπλέον, εξετάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με εκτενή συζήτηση γύρω από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και τις απαιτούμενες στρατηγικές για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων», σημείωσε το ΕΛΑΜ.

Ακολούθησε συζήτηση για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και έγινε ανταλλαγή απόψεων η οποία οδήγησε στην καταγραφή προτάσεων και εισηγήσεων επί συγκεκριμένων θεμάτων, πρόσθεσε.

«Η Κεντρική Επιτροπή ενέκρινε την εισήγηση του Πολιτικού Συμβουλίου, η οποία προβλέπει όπως προκηρυχθεί Καταστατικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαΐου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Επανέρχεται ο Οδυσσέας για το κέντρο δεξιώσεων-«Ο Χριστοδουλίδης θεωρεί ότι η διαπλοκή δεν είναι σοβαρό θέμα;»
Είχε εκδοθεί διάταγμα κατεδάφισης για το κέντρο δεξιώσεων-Εντόπισε προ πολλού τις παρανομίες το ΥΠΕΣ
Διευκρινίζει ο Στιούαρτ για την επόμενη διευρυμένη-«Δεν μπορεί να είναι επανάληψη της Γενεύης, δεν μιλάμε ακόμα για λύση»
Anadolu: Δεν αντικατοπτρίζει την άποψη της Τουρκίας ο χάρτης ΘΧΣ-«Ξεκίνησε μελέτες το ψευδοκράτος»
Για τεχνάσματα κατηγορεί Οδυσσέα το Προεδρικό-«Από το 2022 η έγκριση, από την προεκλογική η φωτογραφία»
Αυτούς επέλεξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τη νέα Τεχνική Επιτροπή για τη Νεολαία
Σέρνει δημοσιογράφους στα «δικαστήρια» ο Τατάρ για «συκοφαντική δυσφήμιση»
Νέα κριτική Ερχιουμάν σε Τατάρ για το Κυπριακό-Διαφωνεί με τους χειρισμούς στο περιουσιακό
Στο Ισραήλ στις 4 Μαΐου ο Νίκος Χριστοδουλίδης-Προεργασία για την τριμερή με Ελλάδα
Ξεκαθαρίζει το σκηνικό ο Ιωάννου για το κέντρο δεξιώσεων-Επί Αναστασιάδη η αδειοδότηση, επενέβη το ΥΠΕΣ το 2024