Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Omar Alrajeh, 15 ετών, από τη Συρία, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στη Λευκωσία, από τις 23 Μαρτίου 2025.

Ο 15χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

H Αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να συμβάλει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 1460.

fffff

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Τ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»