Στις φλόγες οικία στη Πάφο-Στο νοσοκομείο οι τρεις ένοικοι

Στις φλόγες τυλίχθηκε οικία τα ξημερώματα της Κυριακής στα Πάνω Ακουρδάλια της επαρχίας Πάφου, με αποτέλεσμα οι τρεις ένοικοι να χρειαστούν νοσηλεία με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 02:08 ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς ανταποκρίθηκε με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε ισόγειο οικία στα Πάνω Ακουρδάλια Πάφου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επεσήμανε πως από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σαλόνι της οικίας υπέστη εκτεταμένες ζημιές ο εξοπλισμός του. Από του καπνούς και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε ολόκληρη η οικία. Οι τρεις ένοικοι παρουσίασαν ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα και διακομίστηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Τα αιτία της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα