Διεκδικεί την αντιπροεδρία των Οικολόγων ο Οζ Καραχάν

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Αντιπροέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανακοίνωσε σήμερα ο Οζ Καραχάν.

Όπως αναφέρει στην εξαγγελία του, στο Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, «βρήκα πολλούς ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για αυτή τη χώρα και που αντιτίθενται στο status quo, που απειλεί την ίδια την ύπαρξή μας στην πατρίδα μας» και χαρακτήρισε τιμή του να θέσει τον εαυτό του ως υποψήφιο για τη θέση του Αντιπροέδρου του Κινήματος, «ελπίζοντας να συνεχίσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα και να σπάσουμε τον ασφυκτικό αποκλεισμό που μας πνίγει».

Ο Οζ Καραχάν είναι πολιτικός ακτιβιστής, αρθρογράφος και σημερινός πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων. Επί του παρόντος, είναι μέλος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών και συντονιστής της Επιτροπής για την Ενότητα των Κυπρίων του κινήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υπ. Οικονομικών: Προσπάθειες για διαφοροποίηση του χρόνου εφαρμογής τον Μάιο των πράσινων φορολογιών
Υπ. Ενέργειας: Σημαντική η επόμενη εβδομάδα για την γεώτρηση στο «Ηλέκτρα»
Τουρκία και Τατάρ εγκρίνουν διορισμό Ολγκίν-Ερωτήματα εγείρει ο τ/κ τύπος
Κυκλοφόρησε «Ο Συκοφάντης»-Το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Νίκου Αναστασιάδη προκαλεί αίσθηση
Καλεί ΕΕ να αναλάβει ρόλο για GSI ο Παπαναστασίου-«Έχει τεχνικές, οικονομικές και γεωπολιτικές προκλήσεις»
Διεκδικεί την αντιπροεδρία των Οικολόγων ο Οζ Καραχάν
Ψάχνουν νέους τρόπους για αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης οι 27 της ΕΕ
Προαναγγέλλει κατάθεση στοιχείων στις Αρχές για pushback η Ύπατη Αρμοστεία-Κατηγορηματικός ο Ιωαννίδης
Ευκαιρία συνεργασίας ΕΕ και ΗΕ το Κυπριακό, είπε στο Συμβούλιο ο ΠτΔ-Προτεραιότητα για Γκουτέρες
Προκλητικός ο Φιντάν μετά τη Γενεύη-«Υπάρχει μια πραγματικότητα στην Κύπρο και πρέπει να αποκατασταθεί»