Τον ανέκοψαν για έρευνα και τον έπιασαν με χρυσαφικά και κοσμήματα-Συνελήφθη 47χρονος

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες το βράδυ στη σύλληψη άντρα ηλικίας 47 ετών, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του, αριθμού χρυσαφικών και κοσμημάτων, για τα οποία διερευνάται κατά πόσον είναι κλοπιμαία περιουσία. Στην κατοχή του 47χρονου εντοπίστηκαν επίσης, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία σχετικά με διαρρήξεις και κλοπές, μέλη της ΥΚΑΝ, γύρω στις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, ανέκοψαν για έλεγχο τον 47χρονο, καθώς και άντρα ηλικίας 55 ετών, σε περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας. Αμέσως νωρίτερα, τα μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν τον 55χρονο να δίνει στον 47χρονο μία τσάντα.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο με το οποίο διακινείτο ο 47χρονος, όπου ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, ζεύγη υφασμάτινων γαντιών, δύο κουκούλες, καθώς και θήκη με διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Αφού ο 47χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους, συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας, και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Έρευνα έγινε και στο αυτοκίνητο του 55χρονου, όπου ανευρέθηκαν αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα. Αυτός κλήθηκε και ακολούθησε τα μέλη της Αστυνομίας στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου κλήθηκαν και μετέβησαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων. Οι τελωνειακοί λειτουργοί κατήγγειλαν εξωδίκως τον 55χρονο για την κατοχή των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Το ΤΑΕ Λευκωσία συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό-Διέφυγε από τη σκηνή και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα
Δεύτερη ποινή φυλάκισης σε 36χρονο για οπλισμό και εκρηκτικά που εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λάρνακα
Απαντά στα στοιχεία της Eurostat το Υπ. Δικαιοσύνης για τον υπερπληθυσμό-Θεωρεί πως έλυσε κατά 75% το πρόβλημα
Παρουσιάστηκαν ηλεκτρονικά μηνύματα του κτηματομεσίτη στη δίκη για Al Jazeera-Δεν ανοίγουν πάνω από τα μισά
Mε αναπηρία το 17χρονο κορίτσι που βίασε ο 32χρονοςv στην Πάτρα-Θα απολογηθεί την Πέμπτη
Στο κελί 33χρονος που μετέφερε 33 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο
Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Αγώνας για αντιμετώπιση υποστελέχωσης
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Συνελήφθη ο 19χρονος που καταζητείτο για την επίθεση στην 81χρονη και την κόρη της