Εγκλωβίστηκε σε ιμάντα μηχανήματος σε εργοτάξιο 37χρονος-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάφο, όταν 37χρονος εγκλωβίστηκε σε ιμάντα μηχανήματος, την ώρα που το καθάριζε. Ο 37χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3:15 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 37χρονος από τη Συρία, που είναι υπάλληλος εταιρείας χωματουργικών εργασιών, ενώ ασχολείτο με το καθάρισμα σπαστήρα σε εργοτάξιο στον Κόλπο των Κοραλλίων, εγκλωβίστηκε στον ιμάντα.

Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία και ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου, με τη βοήθεια άλλων εργαζομένων στο εργοτάξιο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 37χρονο. Στη συνέχεια, το ασθενοφόρο μετέφερε τον εργάτη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου μετά από εξετάσεις που δέχθηκε, διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα δεξιού βραχίονα, κάταγμα κερκίδας, χεριού και θλαστικό τραύμα στο φρύδι.

Ο 37χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα
Τελεσίγραφο Ισραήλ σε Χαμάς-«Ή θα δεχτείτε την πρόταση των ΗΠΑ ή θα αφανιστείτε»
Συνελήφθη στην Κομοτηνή ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε το κλιμάκιο της ΕΥΠ
Ανοιχτά μέτωπα ΕΛΑΜ με υποψήφιους για τις βουλευτικές-Στο κάδρο ηχηρά ονόματα και πιθανές μετακινήσεις
Διαβεβαιώσεις για αύξηση των ποσοτήτων νερού σε αγρότες-Έστειλαν επιστολές σε Υπουργείο και Πρόεδρο
Στα λόγια θετικός, αλλά αναμένονται πράξεις από Τυχικό-Ο πρότερος βίος βάζει σε αμφιβολίες τον Αρχιεπίσκοπο