Μπέιμπι σίτερ στη Γερμανία κακοποίησε σχεδόν 1.000 φορές το αγόρι που πρόσεχε

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας άνδρας που δούλευε ως μπέιμπι σίτερ στη Γερμανία φέρεται να κακοποιούσε επανειλημμένα ένα αγόρι ενώ έμενε με την οικογένεια.

Ο 37χρονος Φλόριαν Κ. κατηγορείται ότι κακοποίησε το 11χρονο αγόρι σχεδόν 1.000 φορές, ενώ εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ του στο Μόναχο επί 7 χρόνια.

Ο γονέας του παιδιού, μια ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών, είχε βρει τον Φλόριαν Κ. σε μια ιστοσελίδα για μπέιμπι σίτερ που διαφήμιζε τις υπηρεσίες της το 2010, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild. Εν αγνοία όμως της μητέρας, ο Φλόριαν είχε ήδη τότε ποινικό μητρώο για σεξουαλική κακοποίηση, το οποίο απέκρυπτε από τους πιθανούς εργοδότες του.

Τον προσέλαβε, λοιπόν, για να φροντίζει τον γιο της, με τον Φλόριαν να γίνεται μάλιστα «πατρική φιγούρα για το θύμα», σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισε να διανυκτερεύει στο σπίτι της οικογένειας και μερικές φορές κοιμόταν ακόμη και στην κουκέτα του αγοριού.

Οι κώδικες με emojis που έστελνε στο αγόρι

Αλλά όταν «όλοι οι άλλοι κοιμόντουσαν», ο Φλόριαν Κ. κακοποιούσε το αγόρι, ηλικίας τότε 11 ετών, ισχυρίζεται ο εισαγγελέας. Η κακοποίηση λέγεται ότι συνέβαινε για χρόνια, μερικές φορές ακόμα και καθημερινά.

Φέρεται να ανέπτυξε ένα σύστημα κωδικών με emojis και το χρησιμοποιούσε για να ανακοινώνει τις σεξουαλικές πράξεις στο αγόρι. Για παράδειγμα, στέλνοντάς του ένα emoji με ανοιχτό στόμα για να του ζητήσει στοματικό σεξ. Του έλεγε μάλιστα ότι ενώ αυτό κανονικά ήταν απαγορευμένο, στην περίπτωσή τους «ήταν διαφορετικό γιατί και οι δύο διασκέδαζαν», όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.

Ο μπέιμπι σίτερ κατηγορείται ότι κακοποίησε το αγόρι τουλάχιστον 993 φορές μέχρι να γίνει 18 ετών, σε διάστημα επτά ετών. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και παραδέχτηκε μόνο ότι κακοποίησε ένα 6χρονο αγόρι το 2008, για το οποίο καταδικάστηκε τότε σε 2 χρόνια κράτησης ανηλίκων.

Ο Φλόριαν Κ. είπε στο δικαστήριο ότι είχε κακοποιηθεί και ο ίδιος σεξουαλικά ως παιδί ενώ φοιτούσε σε οικοτροφείο και παραπονέθηκε ότι το ποινικό μητρώο τον είχε αφήσει ανίκανο να βρει δουλειά.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του μπέιμπι σίτερ

Η αποκάλυψη της δράσης του έγινε όταν το αγόρι, που σήμερα είναι 25 ετών, εκμυστηρεύτηκε σε έναν συμφοιτητή του τις πράξεις του και εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία το 2023, με τις Αρχές να τον συλλαμβάνουν στις αρχές του 2024 στο Μόναχο. Βρίσκεται υπό ερευνητική κράτηση εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Τα συγχαρητήρια του Ντόναλντ Τραμπ στον νέο Πάπα-«Μεγάλη τιμή που είναι Αμερικανός»
Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Νέοι βομβαρδισμοί από την Ινδία στο Κασμίρ-Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζαμού
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς