Έξαλλη στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα δείτε τώρα ποια είμαι»

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν, σύμφωνα με συγκρατούμενή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν επέστρεψε στο κελί της μετά την καταδίκη της σε δις ισόβια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Σύμφωνα με την συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου που μίλησε στον Αlpha, η γυναίκα από την Πάτρα έβριζε τους δικαστές και απειλούσε τους πάντες και τα πάντα.

«Τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι την δίκασαν άδικα για τα παιδιά της. Φώναζε "θα δείτε τώρα ποια είμαι, τώρα που θα πάω σε άλλες φυλακές θα δουν ποια είμαι"» είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η συγκρατούμενή της.

Κατά την ίδια φώναζε, ακόμα, «να καταδικάσουν εμένα για τα παιδιά μου;» ενώ φέρεται να έβριζε και τις συγκρατούμενες λέγοντας «θα δείτε τι θα πάθετε. Εγώ ήμουν καλή μάνα, είμαι αθώα, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους».

Η γυναίκα που κρατείται στην ίδια φυλακή με την Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ακόμα «εμείς χαρήκαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι έχει φάει τα παιδιά της».

Κατήγγειλε, τέλος, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «φτιαχνόταν και βαφόταν πριν πάει στο δικαστήριο για να τη βλέπει ο σύζυγος. Να δούμε, τώρα θα βάψει ξανά ρίζα εκεί που θα πάει;».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Απίστευτη καταγγελία για τα Τέμπη-Έδωσαν σε πατέρα θύματος τη σορό με μέλος άλλου ατόμου
Έξαλλη στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα δείτε τώρα ποια είμαι»
Νέα δεδομένα μετά το αίτημα Τριαντόπουλου να κριθεί απευθείας από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των Τεμπών
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-«Στέλνω τρένο ανάποδα, θέλω τη συνεργασία σας»
Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα το φτάσω μέχρι τέλους»
Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας-Κρίθηκε ομόφωνα ένοχη
Η ώρα της κρίσης-Ανακοινώνεται η απόφαση Δικαστηρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
«Σταυροφόροι» εναντίον ΜΑΤ και θεατών παράστασης στη Θεσσαλονίκη-Η ΕΛΑΣ έκανε χρήση χημικών (vid&pics)
Νέα δραματικά ηχητικά ντοκουμέντα σταθμαρχών από το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη-«Θα μας γράψουν οι εφημερίδες»
«Είχα τη στολή για τη δουλειά μου»-Όσα ισχυρίζεται ο 32χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό στην Ομόνοια