Διαδικτυακά οι αιτήσεις για την υδατοπρομήθεια στον ΕΟΑ Αμμοχώστου

Διαδικτυακά θα διεκπεραιώνονται πλέον οι αιτήσεις πολιτών που αφορούν την υδατοπρομήθεια από τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου (ΕΟΑΑ).

Σε ανακοίνωση του Οργανισμού αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο της στρατηγικής του για εκσυγχρονισμό και βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, προχώρησε σε αναβάθμιση της ιστοσελίδας του, www.eoaa.org.cy».

Συγκεκριμένα «όλες οι αιτήσεις που αφορούν την υδατοπρομήθεια θα διεκπεραιώνονται αποκλειστικά διαδικτυακά. Οι πολίτες μπορούν να συμπληρώνουν τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία και να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω της ανανεωμένης ψηφιακής πλατφόρμας, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας στα γραφεία του Οργανισμού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε περιπτώσεις «όπου απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έχει τεθεί σε λειτουργία διαδικτυακό σύστημα διευθέτησης ραντεβού, το οποίο ενεργοποιείται μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης».

Σημειώνεται ότι «για τους πολίτες τρίτης ηλικίας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών, παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Τμήμα Υδατοπρομήθειας του ΕΟΑ Αμμοχώστου, αποκλειστικά για τον προγραμματισμό ραντεβού δια ζώσης εξυπηρέτησης».

Με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, ο ΕΟΑ Αμμοχώστου «επιδιώκει την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, μειώνοντας τις αναμονές και διευκολύνοντας την πρόσβαση στις υπηρεσίες του. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες και η δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού θα επεκταθούν πολύ σύντομα και στα άλλα τμήματα του Οργανισμού», αναφέρεται.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://eoaa.org.cy/request-forms/.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πυρά ACCEPT σε Χατζηγεωργίου ότι συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το ΕΛΑΜ
Επιχείρηση «Ιστός Αράχνης»-Πώς στήθηκε επί 18 μήνες το σαμποτάζ των Ουκρανών στις ρωσικές βάσεις
Έκλεισαν οι κάλπες στην ΕΔΕΚ-Η ώρα της κρίσης για Αναστασίου και Διομήδους
Έφυγαν για Κωνσταντινούπολη οι Ρώσοι-Ο Ζελένσκι υποστηρίζει ότι θα στείλει αντιπροσωπεία για τις συνομιλίες
Βλάβη σε αγωγό από μπάζωμα άφησε χωρίς νερό την Πάφο-Τη Δευτέρα αποκαθίσταται πλήρως το πρόβλημα
Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Οι σκληροπυρηνικοί Ultras της Παρί, ο Ζιντάν και το φιάσκο των Αρχών-Οι λόγοι πίσω από τα επεισόδια στο Παρίσι
Σαμποτάζ σε ρωσικές βάσεις από τους Ουκρανούς-Κατέστρεψαν με drone πάνω από 40 μαχητικά
Συμπληρώνονται έξι χρόνια από την εφαρμογή του ΓΕΣΥ-«Ήρθε για να μείνει» το μήνυμα του υπουργού Υγείας
Αυτή είναι η απάντηση των 13 σημείων της Χαμάς που ο Γουίτκοφ χαρακτήρισε «απαράδεκτη»