Σε τεχνητό κώμα 7χρονη στις ΗΠΑ μετά από challenge στο TikTok

Σε κώμα έπεσε 7χρονο κορίτσι από τις ΗΠΑ μετά από challenge που επιχείρησε για το TikTok. Η μικρή Σκάρλετ από το Μιζούρι προσπάθησε να κάνει το NeeDoh, όπου βάζεις στην κατάψυξη ένα παιχνίδι με πολυβινυλική αλκοόλη και στη συνέχεια το ζεσταίνεις στον φούρνο μικροκυμάτων.

Το παιχνίδι της όμως έσκασε, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της. «Το μόνο που άκουσα ήταν τα ουρλιαχτά της. Ήταν σαν την είχαν μαχαιρώσει», περιέγραψε ο πατέρας της 7χρονης.

«Πονούσε τόσο πολύ»

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την έκρηξη, το κορμί και τα ρούχα της κόρης του γέμισαν με μία καυτή γλίτσα που ήταν πολύ δύσκολο να βγει από πάνω της. «Ήταν τρομακτικό το πόσο φοβισμένη ήταν και πόσο πολύ πονούσε», είπε η μητέρα της Σκάρλετ για τις στιγμές που ακολούθησαν μέχρι να πάνε στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί αποφάσισαν να τη βάλουν σε τεχνητό κώμα, φοβούμενοι ότι τα εγκαύματα θα προκαλούσαν πρήξιμο και κλείσιμο στο αναπνευστικό της σύστημα. Η Σκάρλετ νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα και όλο αυτό το διάστημα τρεφόταν με σωληνάκι.

Ο πατέρας της προειδοποιεί τους άλλους γονείς να πετάξουν τα προϊόντα NeeDoh, με αφορμή το φρικτό περιστατικό, το οποίο περιέγραψε ως «το πιο δύσκολο πράγμα» που έχει περάσει ποτέ. «Δεν θα έπρεπε να πωλείται και σίγουρα δεν θα έπρεπε να διατίθεται στο εμπόριο με τον τρόπο που πωλείται», τόνισε.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Αποζημίωση σε ομοφυλόφιλο άνδρα μετά από «εξορκισμό» για «μεταστροφή» στην Αγγλικανική Εκκλησία
Επιστρέφει στην Πομπηία ρωμαϊκό ψηφιδωτό ερωτικού περιεχομένου που είχαν κλέψει οι ναζί
Ζήτησε από τον Ζελένσκι να μην βάλει στο στόχαστρο τη Μόσχα ο Τραμπ
Ποινή φυλάκισης με αναστολή επέβαλε η Σρι Λανκα σε τρανς τουρίστρια που περιφερόταν γυμνόστηθη
Μπλόκο στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά Ρωσίας στο ΣΕΥ μετά από βέτο της Σλοβακίας
Ευρηματικός δραπέτης στη Γαλλία-Κρύφτηκε σε τσάντα με τα άπλυτα άνδρα που αποφυλακίστηκε
Η Βρετανία δέχτηκε μυστικά χιλιάδες Αφγανούς έπειτα από μαζική διαρροή δεδομένων το 2022
Κυρώσεις ΕΕ σε πρόσωπα από Ρωσία και Ιράν για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Υποσιτισμένο ένα στα δέκα παιδιά που εξετάζεται στη Γάζα