Ποινή φυλάκισης σε αστυνομικό-Προσπάθησε να μεταφέρει μετανάστες από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές

Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε Αστυνομικό σχετικά με υπόθεση μεταφοράς έξι παράνομων αλλοδαπών από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου για τη πρώτη κατηγορία η οποία αφορά υποβοήθηση παράτυπων μεταναστών επιβλήθηκαν 24 μήνες φυλάκιση και για τη δεύτερη κατηγορία που αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες επιβλήθηκε 18 μήνες με τις ποινές να συντρέχουν.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, το Σεπτέμβριο του 2022 ανακόπηκε το όχημα του αστυνομικού στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου και σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν έξι Ιρανοί.

Σε έρευνες που έγιναν στη συνέχεια, διαπιστώθηκε πως οι έξι έφτασαν από τη Τουρκία στα κατεχόμενα με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να συλληφθεί και στη συνέχεια να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις
Κύπρος και Γαλλία υπογράφουν αναβαθμισμένη στρατηγική εταιρική συμφωνία-Προανήγγειλε επίσκεψη Μακρόν ο Πρόεδρος
Αναμένει εισήγηση από Νομική Υπηρεσία για πολλαπλές συντάξεις ο ΠτΔ-«Η Βουλή επέλεξε κάτι διαφορετικό, απόλυτα σεβαστό»
Με εναλλακτικά σενάρια μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Ξεκάθαρος στόχος η επανέναρξη συνομιλίων
Πρώην αστυνομικός στην Τουρκία δολοφόνησε την φίλη του, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στο δρόμο
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων