Καταχωρήθηκε υπόθεση κατά 21χρονου που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση εναντίον νεαρού ηλικίας 21 ετών ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία αφού οδηγούσε αυτοκίνητο με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, χωρίς άδεια οδήγησης και πιστοποιητικό ασφάλειας.

Μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως ο νεαρός αφεθεί ελεύθερος με όρους και αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Τροχαίων Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ ) Αρχηγείου ανέκοψαν το βράδυ της Κυριακής 16 Μαρτίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας όχημα που κινείτο με ταχύτητα 184 χιλιομέτρων την ώρα, αντί του επιτρεπόμενου ορίου των 100 χιλιομέτρων.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε, ότι ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 21 ετών, οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση η εκδίκαση της οποίας θα αρχίσει στις 12 Μαϊου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα προεκλογικά «θα» του Τραμπ μάγκωσαν τους MAGA-Το Ιράν, ο «ηλίθιος, ξένος πόλεμος» και τα μαθήματα για Βουλευτικές
Μύλος με τα Buggies στη Βουλή-Κινούνται χωρίς ΜΟΤ και άδεια κυκλοφορίας γιατί θεωρούνται τρακτέρ
Λερναία Ύδρα οι υποθέσεις με φόντο την Εκκλησία-Από τους Αββακούμ στον Τυχικό και από τον Σερκελίδη στον Ησαΐα
Θέλουν να ρίξουν φως σε εισόδους και εξόδους των αυτοκινητοδρόμων-Αντίδραση βουλευτών για την απουσία Αστυνομίας
Ρίγη συγκίνησης... Μετά από 26 χρόνια αποφοίτησε ο πρώτος μαθητής από το Δημοτικό του Κορμακίτη
Ακυβέρνητο σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βράχια-Στήθηκε επιχείρηση από το ΚΣΕΔ
Παριστάνουν τους λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν λεφτά από πολίτες
Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Στροβόλου στην κατεύθυνση προς Λακατάμια
Ελεύθεροι οι «εμπρηστές» που έστειλαν μήνυμα σε αδέλφια αστυνομικούς-Βασίστηκαν σε πληροφορίες χωρίς να προβούν σε εξετάσεις
Ασκεί έφεση στην απόφαση του Συνοδικού που τον καθαιρεί ο Σερκελίδης-«Δεν την αναγνωρίζω»