Καταχωρήθηκε υπόθεση κατά 21χρονου που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση εναντίον νεαρού ηλικίας 21 ετών ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία αφού οδηγούσε αυτοκίνητο με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, χωρίς άδεια οδήγησης και πιστοποιητικό ασφάλειας.

Μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως ο νεαρός αφεθεί ελεύθερος με όρους και αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Τροχαίων Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ ) Αρχηγείου ανέκοψαν το βράδυ της Κυριακής 16 Μαρτίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας όχημα που κινείτο με ταχύτητα 184 χιλιομέτρων την ώρα, αντί του επιτρεπόμενου ορίου των 100 χιλιομέτρων.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε, ότι ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 21 ετών, οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση η εκδίκαση της οποίας θα αρχίσει στις 12 Μαϊου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες σε κατάστημα στη Λευκωσία και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Εξαφανίστηκε από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτη 18χρονος (pic)
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους
Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Βασίλη από τη Λευκωσία (pic)
Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους
Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος
Οδηγός και ένα παιδί εγκλωβίστηκαν σε όχημα μετά από τροχαίο-Επενέβη η Πυροσβεστική
Πήγαν για ορειβασία στη Λευκωσία και παγιδεύτηκαν-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης (pics)